Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος είχε μιλήσει για κατάλυμα τύπου airbnb

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο 43χρονος ηλεκτρολόγος είχε μιλήσει για κατάλυμα τύπου airbnb

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε όταν παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ, ότι η ανήλικη του είχε υποδείξει ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής και έναν χώρο που πιθανότατα μίσθωνε ο Μίχος

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, όπου μετά την αναγνώριση από την ίδια και δεύτερου χώρου, εκτός του οίκου ανοχής που την εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος, αποκαλύπτεται ότι και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος ο οποίος θα απολογηθεί μεθαύριο Πέμπτη, είχε μιλήσει για ένα κατάλυμα τύπου airbnb

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η περιγραφή έγινε από τον κατηγορούμενο, όταν παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις 20 Οκτωβρίου στην Διεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ. Ο 43χρονος είπε τότε, ότι δέχθηκε μήνυμα απο το προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος, προκειμένου να βρεθεί με το κορίτσι σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Το ραντεβού θα κλεινόταν εκεί, γιατί την προηγούμενη ημέρα ο 43χρονος, όπως λέει, αρνήθηκε συνάντηση στο αυτοκίνητο. Tο ραντεβού κλείστηκε στα Σεπόλια, σε αλάνα κοντά στο Μετρό.

Στους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος μετέφερε τον διάλογο που φέρεται να είχε με το κορίτσι: «θέλω να πάμε σε ξενοδοχείο. Πράγματι, μου είπε, πως ξέρει κάποιο ξενοδοχείο, που έχει ξαναπάει και με οδήγησε προς την πλατεία Αττικής, αλλά φτάνοντας εκεί, μου είπε, ότι δεν επιθυμεί τελικά να πάμε στο ξενοδοχείο, οπότε επιστρέψαμε πάλι στην αλάνα και αφού καθίσαμε λίγο, της είπα, πως αφού δε θέλει να συνευρεθούμε σε κάποιο ξενοδοχείο, να κατέβει από το αυτοκίνητο για να φύγω» φέρεται να είπε ο 43χρονος.

Στην κατάθεση του όμως ο κατηγορούμενος μίλησε για έναν ακόμη χώρο, που έβαλε για πρώτη φορά στις έρευνες και μίσθωση διαμερίσματος airbnb απο τον Ηλία Μίχο. Ο 43χρονος υποστηρίζει, ότι κατά την πρώτη συνάντηση τους η 12χρονη του είπε, ότι δεν πηγαίνει σε ξενοδοχείο και πως μέσω του κινητού της αναζητούσε διαμέρισμα airbnb. Πίσω ωστόσο απο την αναζήτηση ήταν ο Μίχος, ο οποίος διαχειριζόταν σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα πάντα.

«Μου δήλωσε ότι σε ξενοδοχείο δεν πηγαίνει κι ότι ψάχνει μέσω του κινητού της τηλεφώνου, να βρει κάποιο κατάλυμα τύπου airbnb, προκειμένου να το μισθώσω και να μεταβούμε εκεί. Επειδή όμως και πάλι φοβήθηκα για την ασφάλεια μου, να μεταβώ σε κάποιο σπίτι της επιλογής της, την καληνύχτισα ευγενικά, επιστρέφοντας την στο σημείο από όπου την παρέλαβα πλησίον του σταθμού Μετρό Σεπολίων» ισχυρίστηκε ο 43χρονος.