Καστοριά: Περισσότερα από 74 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν σε ορεινή περιοχή – Βίντεο με την επιχείρηση της Αστυνομίας

Καστοριά: Περισσότερα από 74 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν σε ορεινή περιοχή – Βίντεο με την επιχείρηση της Αστυνομίας

Συνελήφθη 34χρονος υπήκοος Αλβανίας για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Την εισαγωγή μεγάλης ποσότητας κάνναβης στην ελληνική επικράτεια απέτρεψαν οι αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας.

Όπως έγινε γνωστό από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, 34χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή κάνναβης καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ο 34χρονος εντοπίστηκε σήμερα τις πρωινές ώρες σε ορεινή περιοχή της Καστοριάς, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα και διαπιστώθηκε ότι είχε μπεί νωρίτερα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο, μαζί με συνεργό του, ο οποίος διέφυγε και δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Οι αστυνομικοί του τμήματος εντόπισαν και κατασχέθηκαν 4 σάκους, μέσα στους οποίους υπήρχαν συνολικά 70 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 74 κιλών και 370 γραμμαρίων. Όπως προέκυψε τους σάκους μετέφεραν οι δύο άνδρες και τους πέταξαν στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, σημειώθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ. Επίσης, κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του συνεργού του.

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού τύπου δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.