Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δύο χώρους όπου την εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος αναγνώρισε η ανήλικη

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Δύο χώρους όπου την εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος αναγνώρισε η ανήλικη

Εκτός από τον οίκο ανοχής ο 53χρονος εξωθούσε το κορίτσι στην πορνεία και σε δωμάτιο στο οποίο είχε ο ίδιος κλειδί

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, όπως προκύπτει από την τέταρτη κατάθεσή της στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, η ανήλικη αναγνώρισε σε φωτογραφίες που τις επιδείχθηκαν και έναν δεύτερο χώρο, στον οποίο την εξέδιδε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. Όπως είπε στο Mega, της επιδείχθηκαν περίπου 7 με 8 φωτογραφίες διαφόρων κτιρίων, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο οίκος ανοχής, που βρίσκεται επί της οδού Κασσάνδρας στον Κεραμεικό. Ωστόσο, επειδή στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζονται τρεις οίκοι ανοχής, δεν αναγνώρισε με σιγουριά σε ποια πόρτα έμπαιναν, ωστόσο αναγνώρισε από φωτογραφίες τον εσωτερικό χώρο.

Παράλληλα όμως αναγνώρισε και ένα άλλο κτίριο, που δεν αφορά οίκο ανοχής, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ραιδεστού στον Κολωνό, στο οποίο όπως δήλωσε, ο Ηλίας Μίχος είχε κλειδί για ένα δωμάτιο, στο οποίο όπως λέει η ίδια «δεν δεχόταν πολλούς άντρες, αλλά έναν τη φορά». Σημειώνεται πως ο δεύτερος χώρος που αναγνώρισε η ανήλικη, πρόκειται για χώρο διαμονής τύπου μοτέλ. Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή της η 12χρονη αναφέρει, πως μαζί με τον Ηλία Μίχο εισέρχονταν από την κύρια είσοδο, η οποία ήταν ανοιχτή μονίμως και προσέρχονταν σε ένα δωμάτιο, στο οποίο ο 53χρονος είχε το κλειδί.