Άνω Λιόσια: «Τυχερός ήμουν που δε με σκότωσε» λέει το θύμα της αιματηρής επίθεσης

Άνω Λιόσια: «Τυχερός ήμουν που δε με σκότωσε» λέει το θύμα της αιματηρής επίθεσης

«Είχα μαλώσει μαζί του πριν από 15 μέρες, είχαμε παίξει κάτι μπουνιές και αυτός με έψαχνε με το πιστόλι να με σκοτώσει» λέει ο 23χρονος

Τον τρόμο που βίωσε μετά τον καταιγισμό πυροβολισμών που δέχθηκε την περασμένη Παρασκευή στα Άνω Λιόσια, περιέγραψε μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο 23χρονος Νίκος Χαλιλόπουλος.

«Ξεκίνησα από το σπίτι με δύο φίλους, πήγα να αγοράσω παπούτσια και όπως βγαίνω από το μαγαζί, έρχεται από πίσω μου ένας και ρίχνει σφαίρες. Μου έριξε 5–6 σφαίρες και με έπιασε μόνο η μία» είπε ο 23χρονος μιλώντας στο Mega και τόνισε: «Τυχερός ήμουν που δε με σκότωσε, που δε με πήρε πουθενά αλλού και με πήρε στο πόδι». Ο δράστης, σύμφωνα με μαρτυρίες, μπήκε σε ένα λευκό όχημα που τον περίμενε και εξαφανίστηκε.

Στο βίντεο φαίνεται ο 23χρονος μετά την επίθεση να σφαδάζει από τους πόνους πεσμένος στο πεζοδρόμιο και σε λίγο αργότερα οι φίλοι του τον βοηθάνε να σηκωθεί. «Με πήραν οι φίλοι μου, με βάλανε μέσα στο αμάξι και μετά ήρθα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Είμαι 3–4 μέρες στο νοσοκομείο, έχω τους ανθρώπους μου, μου στέκονται, προσπαθώ να το ξεπεράσω. Το σοκ είναι μεγάλο, φοβάμαι για τα παιδιά μου, για την οικογένειά μου» υπογράμμισε ο 23χρονος.

Όπως λέει, τον δράστη τον γνώριζε μέσα από μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες 15 μέρες: «Είχα μαλώσει μαζί του πριν από 15 μέρες, είχαμε παίξει κάτι μπουνιές και αυτός με έψαχνε με το πιστόλι να με σκοτώσει. Με έχει κυνηγήσει με το αμάξι και με το πιστόλι και είχε πολλά άτομα μαζί του, δύο αμάξια».