Φονική πυρκαγιά στο Μάτι: Μετ’ εμποδίων ξεκίνησε η δίκη – «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δίκη παρωδία που ζούμε»

Φονική πυρκαγιά στο Μάτι: Μετ’ εμποδίων ξεκίνησε η δίκη – «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δίκη παρωδία που ζούμε»

Συγγενείς θυμάτων και εγκαυματίες βρέθηκαν και πάλι σήμερα σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα όπου οι πρώτοι 50 δήλωσαν παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας

Μετ' εμποδίων ξεκίνησε η δίκη για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Συγγενείς θυμάτων και εγκαυματίες βρέθηκαν και πάλι σήμερα σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα όπου οι πρώτοι 50 δήλωσαν παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δίκη παρωδία που ζούμε» δήλωσε μια από τους εγκαυματίες αγανακτισμένη από τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη αλλά αυτή τη φορά το δικαστήριο θα συνεδριάσει στην μεγάλη αίθουσα τελετών του Εφετείου.

Και αυτό γιατί μετά τις εικόνες ντροπής στην Ευελπίδων και τις διαμαρτυρίες τόσο των συγγενών όσο και των δικηγόρων άλλαξε το αρχικό πλάνο και ορίστηκε νέα αίθουσα .

Νωρίτερα, αναβλήθηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου 2023 η δίκη του πρώην αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Ματθαιόπουλου σχετικά με τις καταγγελίες του πραγματογνώμονα Δημήτρη Λιότσου περί παρέμβάσεων του με σκοπό τη κάλυψη των Αθηνών για τη φονική πυρκαγιά.