Σάμος: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δύο γυναικών και δύο παιδιών

Σάμος: Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δύο γυναικών και δύο παιδιών

Το αγροτικό φορτηγάκι ξέφυγε από την πορεία του και βγήκε από τον δρόμο

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους ήταν οι 4 επιβαίνοντες ενός αγροτικού φορτηγού, που λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει σε παρακείμενη πεζούλα, στην περιοχή του Κέδρου Σάμου. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ και σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο, όπου με συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν σώους τους 4 επιβαίνοντες, δύο γυναίκες και δύο παιδιά.

Η κατάσταση της γυναίκας και των δύο παιδιών δεν εμπνέει καμία ανησυχία ενώ σοβαρότερα φαίνεται να έχει χτυπήσει η δεύτερη γυναίκα. Όλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Σάμου, αμαφέρθηκε στην ΕΡΤ.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό ο Διοικητής της Π.Υ Σάμου Γιώργος Μιαούλης συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς καθώς η πρώτη βροχή προκαλεί μεγάλη ολισθηρότητα στους δρόμους. Μέχρι στιγμής η «ΕVA» δεν έχει κάνει έντονη την παρουσία της στο νησί της Σάμου. Ωστόσο η Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας , η Π.Υ, η Περιφέρεια και οι Δήμοι είναι επί ποδός για το φόβο τυχόν έντονων καιρικών φαινομένων.

Στις 13:30 μέσω μηνύματος του 112 ειδοποιήθηκαν οι Σαμιώτες για έντονα καιρικά φαινόμενα τις μεσημβρινές ώρες και τους ζητήθηκε να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις.