Πετράλωνα – Μπαλάσκας: «Ήδη καταδεικνύεται ολιγωρία και έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα»

Πετράλωνα – Μπαλάσκας: «Ήδη καταδεικνύεται ολιγωρία και έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα»

«Δεν είναι δεμένη η υπόθεση γιατί πριν από τέσσερα χρόνια έγινε καταγγελία»

Για τις αστυνομικές υποθέσεις που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα μίλησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Για τις καταγγελίες των δύο αδερφών στα Πετράλωνα για τον βιασμό τους από τον πατέρα τους και άλλα άτομα, οι οποίες καταγγελίες είχαν γίνει από το 2018, ο κ. Μπαλάσκας δήλωσε πως ήδη καταδεικνύεται ολιγωρία στην υπόθεση και έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα.

«Δεν είναι δεμένη η υπόθεση γιατί πριν από τέσσερα χρόνια έγινε καταγγελία» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Με αφορμή την υπόθεση της Μάνδρας, όπου ένας 14χρονος ομολόγησε πως σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο αδερφό του με μία κυνηγετική καραμπίνα, ο κ. Μπαλάσκας σημείωσε πως φαίνεται να καταδεικνύεται ένα τεράστιο πρόβλημα με τις κοινωνικές δομές που επεκτείνεται όλο και περισσότερο. «Είναι υποχρεωμένοι οι Δήμοι να έχουν δομές και κοινωνικές υπηρεσίες να παρακολουθούν τέτοιες ιδιαίτερες υποθέσεις. Είναι δικιά τους αρμοδιότητα, το κράτος την έχει δώσει στους Δήμους» προσέθεσε.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με έρευνα του MEGA γείτονας της οικογένειας των παιδιών είχε κάνει δύο φορές καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς φέρεται τα παιδιά να ήταν παραμελημένα και να μην πηγαίνουν τακτικά στο σχολείο.