Χαϊδάρι: Μετέφερε σε κρύπτες στο αυτοκίνητο του πάνω από 9 κιλά κάνναβης

Χαϊδάρι: Μετέφερε σε κρύπτες στο αυτοκίνητο του πάνω από 9 κιλά κάνναβης

Κατά τη σύλληψή του ο 36χρονος αντιστάθηκε σθεναρά ασκώντας βία κατά των αστυνομικών

Ένας 36χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στο Χαϊδάρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατηγορούμενος για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για Βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος εντοπίσθηκε να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατελήφθη να μεταφέρει εντός του οχήματος επιμελώς κρυμμένες δέκα νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 9 κιλών και 430 γραμμ. με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους στην περιοχή. Κατά την προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο, ο 36χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 κιλά και 430 γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ένα κινητό τηλέφωνο, μία βαλίτσα και ένας ταξιδιωτικός σάκος. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.