Βασίλης Παπαθεοδώρου: Εντοπίστηκαν άλλοι τρεις άνδρες με υλικό από την ίδια πλατφόρμα με τον συγγραφέα

Βασίλης Παπαθεοδώρου: Εντοπίστηκαν άλλοι τρεις άνδρες με υλικό από την ίδια πλατφόρμα με τον συγγραφέα

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και αναμένεται να συλληφθούν

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, μετά την σύλληψη του συγγραφέα παιδικών βιβλίων Βασίλη Παπαθεοδώρου για κατοχή σκληρού οπτικοακουστικού υλικού με παιδιά κάτω των 12 ετών, που «κατέβασε» από διαδικτυακή πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην έρευνα που έγινε στη χώρα μας αναφορικά με την πλατφόρμα, βρέθηκε πως εκτός από τον συγγραφέα την επισκέπτονταν ακόμη τρεις άνδρες, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, η σύλληψη του Βασίλη Παπαθεοδώρου καθυστέρησε, καθώς οι διωκτικές αρχές ήθελαν να εξακριβώσουν και τον ρόλο των άλλων τριών ανδρών, αλλά και την ακριβή δράση του συγγραφέα λόγω της ιδιότητάς του.

Η πλατφόρμα αυτή σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο είναι ιδιαιτέρως γνωστή στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς λόγω της δημοφιλίας της μπορεί να εθίσει άτομα στην προβολή παιδικού πορνογραφικού υλικού. Σημείωσε μάλιστα, πως σε χώρες της Άπω Ανατολής μπορεί κανείς να φθάσει σε σημείο να πληρώσει έως και 10.000 ευρώ, προκειμένου να παρακολουθήσει έστω και για λίγα λεπτά σε live streaming τέτοιο υλικό.

Σε βάρος των τριών εμπλεκόμενων στην υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία.