Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έχασα τον έλεγχο ενός από τα παιδιά μου, αλλά δεν είμαι ένοχη γι’ αυτά που με κατηγορούν»

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Έχασα τον έλεγχο ενός από τα παιδιά μου, αλλά δεν είμαι ένοχη γι’ αυτά που με κατηγορούν»

Οι πρώτες δηλώσεις της κατηγορούμενης για μαστροπεία της ανήλικης μητέρας της από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού

Τις πρώτες της δηλώσεις μέσα από τη φυλακή έκανε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενη για μαστροπεία του ίδιου της του παιδιού.

«Αναγνωρίζω την ευθύνη για το ότι έχασα τον έλεγχο ενός από τα οκτώ παιδιά μου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένοχη γι' αυτά που με κατηγορούν» φέρεται να είπε σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή Live News την Παρασκευή. Η 37χρονη κρατείται σε κελί υψίστης ασφαλείας σε ειδική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, δίπλα σε αυτό της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα, όπως επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, η ίδια προτιμά να παραμένει στο κελί της και δεν έχει προαυλιστεί καθόλου από την ημέρα που προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, δεν έχει ενοχληθεί από καμία συγκρατούμενή της, δεν έχει τηλεόραση στο κελί της και ανταλλάσσει κάποιες κουβέντες με την Ρούλα Πισπιρίγκου, χωρίς να έχουν οπτική επαφή μαζί της, ενώ έχει δει μόνο τα μεγαλύτερα παιδιά της στο επισκεπτήριο.