Κολωνός: Τρίτη σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης – 55χρονος Έλληνας

Κολωνός: Τρίτη σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης – 55χρονος Έλληνας

Προθεσμία για την Τρίτη πήραν οι δύο κατηγορούμενοι - Αναζητείται ένα ακόμη άτομο

Νέα σύλληψη των Αρχών για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για έναν 55χρονο Έλληνα.

Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Τρίτη θα περάσουν και πάλι το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου οι δυο κατηγορούμενοι στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την έκδοση νέων ενταλμάτων.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Τρεις φορές κατηγορείται ότι συνάντησε τη 12χρονη από τα Σεπόλια ο 35χρονος εισοδηματίας, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στο σπίτι του στον Κορυδαλλό. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία βάσει των οποίων εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από το 33ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Όσον αφορά στον δεύτερο συλληφθέντα, από την έρευνα προέκυψε ότι είχε συναντήσει μία φορά την ανήλικη έναντι αμοιβή. Πρόκειται για 39χρονο συνοδό ασφαλείας (σε εταιρία σεκιούριτι). Στο σπίτι του στο Ηράκλειο βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, μία κάρτα μνήμης, ένα πιστόλι, 42 φυσίγγια, ενώ κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω του την ώρα της σύλληψης. Για το όπλο είχε άδεια κατοχής, καθώς το χρησιμοποιούσε στη δουλειά του.

Τα κατασχεθέντα από τα σπίτια των δύο συλληφθέντων μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου θα συνεχιστεί η έρευνα. Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η εκτέλεση ακόμα δύο ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν χθες Πέμπτη από την Ανακρίτρια.