Θανατηφόρο τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: Πώς έκανε λάθος η 29χρονη ειδικευόμενη γιατρός που οδηγούσε και σκοτώθηκε

Θανατηφόρο τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: Πώς έκανε λάθος η 29χρονη ειδικευόμενη γιατρός που οδηγούσε και σκοτώθηκε

Ήταν στο αντίθετο ρεύμα για τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο

Μια τραγωδία σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα μετά την έξοδο της Αττικής Οδού στην Περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Αθήνα. Μια ειδικευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο, όταν για άγνωστους λόγους με το αυτοκίνητό της μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα για τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο. Έβγαινε από την Περιφερειακή Υμηττού προς Κατεχάκη, και ήθελε να ακολουθήσει τη διαδρομή από τη Ραφήνα προς το κέντρο.

Η 29χρονη έκανε λάθος, έκανε αναστροφή σε εκείνο το σημείο και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Εκινείτο δηλαδή αντίθετα προς αεροδρόμιο στο ρεύμα που πηγαίνει προς Αθήνα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστεί με κάποιο ταξί μετωπικά και να χάσει τη ζωή της. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, ενώ ο οδηγός ταξί έχει υποστεί σοβαρά τραύματα. Στο ταξί επέβαιναν ακόμη δύο άτομα.

«Αυτό που εικάζει η τροχαία είναι ότι έκανε λάθος, γιατί όπως βγαίνεις από την περιφερειακή Υμηττού, κάνει μία διχάλα. Προφανώς μπερδεύτηκε και έκανε αναστροφή και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και είναι πλέον πολύ δύσκολο να βγεις πια», όπως αναφέρθηκε στο Mega.