Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθησαν 35χρονος και 39χρονος σε εκτέλεση ενταλμάτων

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθησαν 35χρονος και 39χρονος σε εκτέλεση ενταλμάτων

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των συλλήψεων και των άλλων δύο ανδρών σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης

Μετά από έναν 35χρονο άγαμο ο οποίος συνελήφθη στα δυτικά προάστια, όπου διαμένει, στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ένας 39χρονος κάτοικος Αμαρουσίου και πατέρας ενός παιδιού, για την υπόθεση του βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Τις επόμενες ώρες πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των συλλήψεων και των υπολοίπων δύο προσώπων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν τα εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, μετά την αναγνώριση των προσώπων αυτών από την ανήλικη. Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι, είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Εκτός από τον 35χρονο, οι υπόλοιποι τρεις φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβουλως τις προηγούμενες ημέρες στην Διεύθυνση Προστασίας ΑΝηλίκων στη ΓΑΔΑ, ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, αρνούμενοι όμως ότι το είχαν συναντήσει.