Βιασμός 12χρονης: Ξέσπασε σε κλάματα το παιδί στην προσπάθεια αναγνώρισης όσων το κακοποίησαν σεξουαλικά

Βιασμός 12χρονης: Ξέσπασε σε κλάματα το παιδί στην προσπάθεια αναγνώρισης όσων το κακοποίησαν σεξουαλικά

Για επτά νέες συλλήψεις που έρχονται κάνουν λόγο αστυνομικές πηγές - 'Έδωσε επιπλέον στοιχεία για τον οίκο ανοχής

Πολύ σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τον κατ' επανάληψη βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό. Το μικρό κορίτσι όταν έφερε στη μνήμη του πρόσωπα και καταστάσεις, δεν άντεξε από το βάρος και ξέσπασε σε κλάματα.

Το παιδί περιέγραψε όλα όσα έζησε στον οίκο ανοχής. Η νέα αυτή κατάθεση θα οδηγήσει σε νέες συλλήψεις. Τουλάχιστον επτά σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όπως τονίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η 12χρονη με τα ανήλικα αδελφάκια της εξακολουθούν να φιλοξενούνται σε δομή του Χαμόγελου του Παιδιού προσπαθώντας να βρουν ηρεμία και γαλήνη.

Το  παιδί βρέθηκε για τέταρτη φορά ενώπιον των αστυνομικών του Προστασίας Ανηλίκων που ερευνούν την υπόθεση, προκειμένου να προσπαθήσει να αναγνωρίσει κάποια από τα άτομα που προχώρησαν στο βιασμό της, πληρώνοντας τον Ηλία Μίχο.

Η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε τέσσερα ή πέντε άτομα που είχαν συναντηθεί μαζί τη, μέσα από τις περίπου 10 φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, μεταξύ των προσώπων που αναγνώρισε η 12χρονη δεν είναι ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Στην νέα αυτή κατάθεση η 12χρονη σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε σημαντικά στοιχεία για τον οίκο ανοχής.

Παρουσιάστηκαν και άλλοι στην ΓΑΔΑ

Δύο ακόμη άνδρες 50 και 34 ετών παρουσιάστηκαν στη ΓΑΔΑ, ανεβάζοντας τον αριθμό αυτών που πήγαν αυτοβούλως στις αρχές σε 15. Και οι δυο, όπως και όλοι οι προηγούμενοι, δήλωσαν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, με άτομο που προσομοιάζει στην ανήλικη, δίχως να γνωρίζουν ότι επρόκειτο για παιδί.

«Η θέση τους είναι ότι δεν έχουν καταλάβει ότι μιλούν για ανήλικο άτομο. Όλοι διακόπτουν κάθε επαφή όταν αντιλαμβάνονται την ανηλικότητα» σχολίασε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ανάμεσα στους 213 άνδρες που σύμφωνα με την αστυνομία έχουν συνομιλήσει στην εφαρμογή, με τον Μίχο όπως αποδεικνύεται που υποδυόταν την ανήλικη, είναι και ένας δημοσιογράφος, που εργάζεται σε περιφερειακό μέσο.

Όπως λέει ο ίδιος μόλις μπήκε στην εφαρμογή του προτάθηκε να συναντηθεί με μία κοπέλα στα Σεπόλια.

«Μου λέει: «ενδιαφέρεσαι να βρεθούμε με δωράκι;» Λέω: «Τι εννοείς δωράκι;» Λέει: «Θα βρεθούμε στα Σεπόλια». Λέω: «Ευχαριστώ πολύ, γεια σας». Αρνήθηκα δηλαδή. Ούτε είχα παραπάνω συνομιλίες, ούτε viber έδωσα. Για την ηλικία είμαι κάθετος, θέλω να τους σκοτώνουν αυτούς που τα κάνουν αυτά», περιέγραψε ο δημοσιογράφος.

Νέα εντάλματα

Μετά την αναγνώριση των προσώπων που είχαν βρεθεί μαζί της από την 12χρονη, οι αστυνομικοί θα απευθυνθούν στη δικαιοσύνη, προκειμένου να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης, ώστε να τους περάσουν χειροπέδες ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες έως και το βράδυ της Τετάρτης.