Λαμία: Επίθεση από πίτμπουλ δέχθηκε αστυνομικός σε έρευνα για ναρκωτικά

Λαμία: Επίθεση από πίτμπουλ δέχθηκε αστυνομικός σε έρευνα για ναρκωτικά

Σε ένα από τα σπίτια που έκανε έφοδο η Αστυνομία υπήρχαν σκυλιά για να αποτρέπουν τους απρόσκλητους «επισκέπτες»

Επίθεση από σκύλο ράτσας πίτμπουλ δέχθηκε το πρωί της Τρίτης αστυνομικός, που συμμετείχε σε επιχείρηση για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας παρακολουθούσαν αρκετό καιρό τη δράση της συγκεκριμένης σπείρας, η οποία αποτελείται από Ρομά, που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους και φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, όπως αναφέρει το lamiareport.gr. Νωρίς το πρωί της Τρίτης οργανώθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, όπου εκτός από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας πήραν μέρος τρεις ομάδες των ΕΚΑΜ που ήρθαν από Αθήνα, η ΟΠΚΕ Φθιώτιδας, τα ΜΑΤ και άλλοι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο ταυτόχρονα σε τρία σπίτια, ένα στα Ρεβένια Λαμίας και άλλα δύο στη νότια πλευρά της πόλης. Μάλιστα, στο σπίτι στα Ρεβένια υπήρχε υψηλή περίφραξη και μέσα στην αυλή τα μέλη της σπείρας είχαν σκυλιά, έτσι ώστε αν πλησιάσει κανείς, να τον κρατούν μακριά και να προλαβαίνουν να ξεφορτώνονται τα ναρκωτικά, που μπορεί να είχαν στην κατοχή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, είχαν και κάμερες, για να βλέπουν εάν ήταν πελάτης ή κάποιος απρόσκλητος «επισκέπτης». Όταν έγινε η έφοδος των αστυνομικών, σύμφωνα με πληροφορίες του της ιστοσελίδας το ένα από τα σκυλιά, ένα πίτμπουλ, επιτέθηκε και δάγκωσε έναν αστυνομικό των ΕΚΑΜ στην αυλή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί έκαναν έξι συλλήψεις και συγκεκριμένα τριών ανδρών ηλικίας 58, 52, 34 ετών, δύο γυναικών 54 και 45 ετών και ενός ανηλίκου 15 ετών. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 100 γραμμάρια ηρωίνης και άλλες ψυχότροπες ουσίες, οι οποίες εξετάζονται. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 κινητά τηλέφωνα, δύο τσεκούρια, τέσσερα μαχαίρια και ένα γκλοπ. Κατασχέθηκαν ακόμη τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα, ένα Ι.Χ. φορτηγό και ένα μηχανάκι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο Εισαγγελέα Λαμίας με τις κατηγορίες της Εγκληματικής Οργάνωσης, καθώς επίσης και για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων.