Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Προκαλεί με πρωτοφανή ψέματα η 38χρονη», λέει ο Κούγιας

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Προκαλεί με πρωτοφανή ψέματα η 38χρονη», λέει ο Κούγιας

Ο νομικός εκπρόσωπος του 36χρονου θύματος δεν έχει λάει ακόμα τη δικογραφία και κατηγορεί την άλλη πλευρά για την διαρροή της

Τίποτα αναπάντητο δεν αφήνει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υπερασπίζεται τον 36χρονο, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο από την εν διαστάσει σύζυγό του. Ο δκηγόρο εξέδωσε ανακοίνωση και στην ουσία αποκαλεί ψεύτρα στην 38χρονη για τις δηλώσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Τονίζει δε ότι προκαλεί, ενώ κατηγορεί και τον συνήγορό της, Απόστολο Λύτρα, για την διαρροή της δικογραφίας.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει τα εξής:

«Όπως είναι γνωστό ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Κούγιας, έχει αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος της 38χρονης, που προσπαθώντας να αφαιρέσει τη ζωή του εντολέως μας Γ.Μ., τον σακάτεψε και τον παραμόρφωσε για όλη του τη ζωή, χρησιμοποιώντας ένα οξύτατο υλικό, τη σύσταση του οποίου θα διαπιστώσει η κυρία ανάκριση.

Κατ’ εντολή του επικεφαλής του γραφείου μας, μέχρι τη στιγμή που εκδίδεται το παρόν δελτίο τύπου, δεν έχουμε λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και η οιαδήποτε διαρροή του περιεχομένου της θα οφείλεται στην κυρία κατηγορουμένη και την υπεράσπισή της.

Πληροφορηθήκαμε ότι η ήδη προσωρινά κρατούμενη κυρία κατηγορουμένη, δεν γνωρίζουμε με ποιον τρόπο, συνεχίζει να είναι λαλίστατη στις τηλεοπτικές εκπομπές επιλογής της υπερασπίσεώς της και συνεχίζει να συκοφαντεί με ακραίο τρόπο τον εντολέα μας και την οικογένειά του, παρουσιάζοντας πρωτοφανή ψέματα, που μας κάνει εντύπωση η υπεράσπισή της, αφού τίποτα απ’ αυτά τα οποία ισχυρίζεται, αφενός μεν δεν την εξυπηρετούν σε τίποτα υπερασπιστικά, αφετέρου προκαλεί το περί δικαίου συναίσθημα και δοκιμάζει την κοινή λογική.

Θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας, πιθανότατα αύριο και αφού τα επεξεργαστούμε, με τους συνεργάτες μας, θα εκδώσουμε δελτίο τύπου.

Συγχρόνως, μαζί με τη συνάδερφό μας, κα Σπανάκη και μετά τη μελέτη της απολογίας της κυρίας κατηγορουμένης, θα υποβάλουμε μήνυση για συμμετοχή στην απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος αγνώστων στοιχείων γυναίκας, η οποία χρησιμοποιώντας τηλεφωνική σύνδεση κινητού τηλεφώνου με συγκεκριμένο αριθμό, ο οποίος βρίσκεται στην κατοχή μας, από κοινού, παγίδευσαν το ατυχές θύμα, ώστε η κυρία κατηγορουμένη να προσπαθήσει να του αφαιρέσει με μαρτυρικό τρόπο τη ζωή.

Συστήνουμε στους παρουσιαστές και δημοσιογράφους των διαφόρων εκπομπών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις τους με την κυρία κατηγορουμένη, διότι θα αναγκαστούμε να στραφούμε εναντίον οιουδήποτε θα θίξει την τιμή και την υπόληψη του άτυχου θύματος και της οικογένειάς του, τόσο με μηνύσεις όσο και με αγωγές αποζημιώσεως».