Καλλιθέα: Νεκρός 76χρονος έπειτα από καυγά για το ψάρεμα

Καλλιθέα: Νεκρός 76χρονος έπειτα από καυγά για το ψάρεμα

Συνελήφθη ο 48χρονος δράστης

Σε τραγωδία κατέληξε ο καυγάς που σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο άνδρες, το πρωί της Παρασκευής, στο παραλιακό μέτωπο της Καλλιθέας.

Θύμα ένας 76χρονος ερασιτέχνης ψαράς και δράστης –σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- ένας 48χρονος ομογενής από το Καζακστάν.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η λογομαχία ξεκίνησε όταν ο ομογενής ένιωσε να τον τσιμπάει το αγκίστρι από την πετονιά και το καλάμι του ηλικιωμένου ερασιτέχνη ψαρά. Βγαίνοντας από τη θάλασσα, ο 48χρονος συνέχισε τη φραστική επίθεση στον 76χρονο, ο οποίος του απάντησε και το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο. Ο ηλικιωμένος έπεσε κάτω ζαλισμένος, ενώ ο 48χρονος έφυγε για ένα καφενείο της οδού Δημοσθένους στην Καλλιθέα όπου σύχναζε.

Λίγα λεπτά μετά το χτύπημα, ο 76χρονος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, έπεσε ξανά στο έδαφος και κατέληξε, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο μετά από τηλεφώνημα άλλων ψαράδων απλά να επιβεβαιώνει τον θάνατο του.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που ανέλαβαν την προανάκριση, εντόπισαν και συνέλαβαν μετά από λίγη ώρα τον 48χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος δήλωσε πως δεν αντιλήφθηκε ότι προκάλεσε θανατηφόρο τραύμα στον ηλικιωμένο.