Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 55χρονη σε τροχαίο στο Μπαλί – Στο νοσοκομείο ένα μωρό που είχε στο αυτοκίνητό της

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 55χρονη σε τροχαίο στο Μπαλί – Στο νοσοκομείο ένα μωρό που είχε στο αυτοκίνητό της

Τραυματίας και ο άνδρας του άλλου οχήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Δραματική είναι η εξέλιξη σε σοβαρό τροχαίο που συνέβη στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης σήμερα, λίγα λεπτά μετά τις 16:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μία γυναίκα ηλικίας περίπου 55 ετών είναι νεκρή ενώ ένας άνδρας που επέβαινε στο άλλο όχημα μεταφέρεται τραυματίας στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Επιπλέον, στο αυτοκίνητο με οδηγό την 55χρονη γυναίκα επέβαινε και ένα μωράκι το οποίο παρελήφθη τραυματισμένο από διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Το ατύχημα συνέβη επί της εθνικής οδού (ΒΟΑΚ) στο ρεύμα από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο όταν δύο αυτοκίνητα, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά με σφοδρότητα μεταξύ τους (ΙΧ αυτοκίνητο και το άλλο κλούβα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τόπο του ατυχήματος έσπευσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία απεγκλώβισε τη γυναίκα οδηγό χωρίς τις αισθήσεις της από το όχημα της. Επίσης έφτασε εκεί για να προβεί σε καθαρισμό του οδοστρώματος για να αποκατασταθεί η κίνηση ενώ στο σημείο βρίσκεται και η Τροχαία του ΒΟΑΚ.