Τραγωδία στον Βόλο: Πέθανε στο νοσοκομείο από σηψαιμία παιδάκι ενάμιση έτους – Μπήκε με υψηλό πυρετό

Τραγωδία στον Βόλο: Πέθανε στο νοσοκομείο από σηψαιμία παιδάκι ενάμιση έτους  – Μπήκε με υψηλό πυρετό

Θα γίνουν εξετάσεις για να βρεθεί ποιο μικρόβιο προκάλεσε τις λοιμώξεις που κατέστρεψαν τα ζωτικά όργανά του

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα (Πέμπτη 27 Οκτωβρίου) στον Βόλο, καθώς μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο της πόλης ένα παιδάκι ενάμιση έτους με υψηλό πυρετό, που κατέληξε.

Το μωρό μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο και γιατροί του αποφάσισαν να διασωληνωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες gegonota.news.

Κατέβαλλαν προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά το παιδί κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες,του ΑΠΕ ΜΠΕ, το μωρό κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια, που προκάλεσε στη συνέχεια σηψαιμία και αφού προηγουμένως τις τελευταίες πέντε ημέρες είχε υψηλό πυρετό.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε προς νοσηλεία στο νοσοκομείο και αφού είχε επιδεινωθεί κατάστασή του, διασωληνώθηκε αμέσως, αλλά τις τελευταίες ώρες παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και δεν είχε σφυγμό, ενώ η κλινική του εικόνα έδειχνε σηψαιμία. Ωστόσο το επόμενο διάστημα οι εξετάσεις που θα ακολουθήσουν, θα δείξουν ποιο μικρόβιο προκάλεσε τις λοιμώξεις που κατέστρεψαν τα ζωτικά όργανα του παιδιού.

Το 1,5 έτους παιδί έχει ένα δίδυμο αδελφάκι που επίσης είχε πυρετό, αλλά κανένα από τα δύο βρέφη δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.