Βόλος: Ελεύθερος ο 22χρονος που κατηγορήθηκε από 16χρονη για βιασμό

Βόλος: Ελεύθερος ο 22χρονος που κατηγορήθηκε από 16χρονη για βιασμό

Αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η ανήλικη

Η υπόθεση της καταγγελίας βιασμού 16χρονης από έναν 22χρονο στον Βόλο, θα παραμείνει ανεξιχνίαστη, μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η ανήλικη.

Τα δείγματα που λήφθηκαν από την ανήλικη βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας και δεν έχει παραλάβει αποτελέσματα η ιατροδικαστής, δεν έχουν κοινοποιηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στην Εισαγγελία.

Μετά από 4 μέρες κράτησης ο 22χρονος που αρνείται τις κατηγορίες, αφέθηκε χθες ελεύθερος με εγγύηση και όρους, όπως αναφέρουν τα gegonota.news.

Όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να στοιχειοθετηθεί ή όχι βιασμός. Στην πρώτη περίπτωση θα υπάρξει σύλληψη του 22χρονου και στη δεύτερη θα υπάρξει χειρισμός της υπόθεσης από την εισαγγελέα ανηλίκων.

Ενας νεαρός 22 ετών παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού παιδιού, είναι το πρόσωπο που δέχτηκε την καταγγελία για βιασμό 16χρονης.

Η 16χρονη κατήγγειλε πως βιάστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και η σύλληψη του 22χρονου έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.