Ρέθυμνο: Προφυλακιστέος ο 68χρονος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της εγγονής του από 5 ετών

Ρέθυμνο: Προφυλακιστέος ο 68χρονος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της εγγονής του από 5 ετών

Το κορίτσι 14 χρονών, πλέον, πριν λίγο καιρό είχε κόψει τις φλέβες του σε μια προσπάθεια να δώσει τέλος στη ζωή του

Όλη την Ελλάδα έχει συγκλονίσει η είδηση πως ένας παππούς από το Ρέθυμνο βίαζε την ανήλικη εγγονή του από ηλικία 5 ετών! Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 68χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα μετά την απολογία του και αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή. Ο 68χρονος παππούς κατηγορείται για βιασμό και για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της η εγγονή του 68χρονου

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι, που οδήγησε μάλιστα και στην αποκάλυψη της υπόθεσης ότι η ανήλικη, επειδή είχε υποστεί όλο αυτό το μαρτύριο από τον παππού της, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο (του 2022) κόβοντας τις φλέβες του με ξυραφάκια. Το επίσης συγκλονιστικό είναι ότι οι γονείς του παιδιού που ζουν και εργάζονται στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο δεν γνώριζαν τίποτα για την ασύλληπτα, ανήθικη δράση του παππού.

Η 14χρονη πλέον εκμυστηρεύθηκε σε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Ρεθύμνου τον λόγο για τον οποίο οδηγήθηκε στην απόπειρα αυτοκτονίας και από κει ξετυλίχθηκε το κουβάρι της τραγικής ιστορίας.

Την Κυριακή 23/10 εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την αστυνομία και την Τρίτη (25/10) το πρωί ο 68χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.