Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Του έριξε ένα δίκιλο βάζο, θα κάνει 25 χειρουργεία» – Τι λέει η αδερφή του 36χρονου

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: «Του έριξε ένα δίκιλο βάζο, θα κάνει 25 χειρουργεία» – Τι λέει η αδερφή του 36χρονου

«Είναι μυθομανής, επικίνδυνη, εμμονική και ζηλιάρα»

Η αδερφή του 36χρονου που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο Ηράκλειο Κρήτης μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, καταγγέλλοντας ότι η κατηγορούμενη «έχει πει πάρα πολλά ψέματα για την υπόθεση».

Σύμφωνα με την αδερφή του 36χρονου, μόνο το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ήταν διάρκειας 12 ωρών. «Μπήκαμε για το πρώτο χειρουργείο στις 7 το πρωί και βγήκαμε στις 6:30 το απόγευμα. Ο κερατοειδής χιτώνας του είναι καμένος και εκεί ο γιατρός είπε ότι θα πάμε σε μόσχευμα. Έχει τραύματα σε πρόσωπο, λαιμό και πλάτη» ανέφερε.

Όπως είπε ακόμη, «θα μπει ξανά στο χειρουργείο σε 12 ημέρες, θα χρειαστούν 25 χειρουργεία».

Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι η 38χρονη «είναι έγκλημα αυτό που έκανε. Πέταξε ένα δίκιλο βάζο με την καυστική ουσία» στον αδερφό της σημειώνοντας ότι είδε το επίμαχο βάζο όταν πήγε στην ασφάλεια Ηρακλείου. «Είχε αναμείξει το καυστικό υγρό με υγρό από τις πισίνες. Έχει πει πάρα πολλά ψέματα» πρόσθεσε για την 38χρονη.

Κατήγγειλε, δε, ότι η 38χρονη η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, «έχει ξανακάνει παρόμοια πράγματα και στο παρελθόν» ενώ για τα κίνητρά της είπε ότι «ήταν ζήλια για να μην τον αφήσει ήσυχο. Είναι μυθομανής, επικίνδυνη, εμμονική και ζηλιάρα».