Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Παραδόθηκε η 38χρονη στην Αστυνομία

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Παραδόθηκε η 38χρονη στην Αστυνομία

Αρνείται ότι έστελνε «ροζ» φωτογραφίες στον αδερφό του θύματος

Τελικά εμφανίστηκε η 38χρονη που έκανε επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγο της, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 38χρονη πέρασε πριν από λίγα λεπτά το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου συνοδευόμενη από τον συνήγορο της ποινικολόγο κ. Απόστολο Λύτρα.

Η 38χρονη, όπως ήδη έχει δηλώσει, έχει ομολογήσει την πράξη της λέγοντας πως «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό» επειδή ανέφερε πως ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς τόσο από τον 36χρονο όσο και από τον αδερφό του.

Μάλιστα, αναμένεται να καταθέσει στις αρχές ότι δέχεται απειλές για την ζωή της ενώ θα παραδώσει ηχογραφημένες συνομιλίες και θα ζητήσει την προστασία τους.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί, ότι ο πατέρας της, με δηλώσεις του, στέκεται στο πλευρό του εν διαστάσει συζύγου της και θύμα της 36χρονης λέγοντας πως «η κόρη μου λέει ψέματα, δεν κακοποιήθηκε από τον σύζυγο της» ενώ ταυτόχρονα προέβη σε δημόσια έκκληση προς την κόρη του να παραδοθεί.

Αρνείται ότι έστελνε «ροζ» φωτογραφίες στον αδερφό του θύματος

Νωρίτερα, το οικογενειακό του 36χρονου έκανε λόγο για «ροζ» φωτογραφίες της κοπέλας στον αδερφό του θύματος. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, δεν δίστασε να τον προσκαλέσει και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, εκτιμώντας ότι δεν επέλεξε καθόλου τυχαία τον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό της από τον 36χρονο. Και όπως εκτιμά ο ίδιος, δεν αποκλείεται η 38χρονη να το έκανε αυτό για να συναντηθεί μαζί του και να του επιτεθεί.

Την ίδια ώρα, η 38χρονη αρνείται ότι συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο.