Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τι προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο κινητό του Ηλία Μίχου

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τι προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο κινητό του Ηλία Μίχου

Τι υποστήριξε ο 53χρονος στην απολογία του για να αποποιηθεί τις ευθύνες, για όσα θα αποκάλυπταν οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Το κινητό τηλέφωνο του Ηλία Μίχου «μίλησε» στα χέρια των ειδικών των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. και αποκάλυψε εκτός από τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό που ομολόγησε ότι διέπραξε ο ίδιος, επικαλούμενος «συναίνεση» της ανήλικης, την εκπόρνευσή της από τον 53χρονο, ο οποίος έχει αρνηθεί την κατηγορία της μαστροπείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, από την έρευνα των εγκληματολογικών εργαστηρίων σε κινητά και υπολογιστές του 53χρονου προέκυψε, ότι ο Ηλίας Μίχος είχε στο κινητό του και διαχειριζόταν τα προφίλ της 12χρονης σε Blind Chat, Messenger και Viber, μέσω των οποίων έκλεινε τα ραντεβού με τους βιαστές της ανήλικης. Από τα στοιχεία που συνέλεξαν από το τηλέφωνό του, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο ίδιος εμφανιζόταν ως η 12χρονη και συνομιλούσε με υποψήφιους βιαστές, κλείνοντας τα ραντεβού.

Μάλιστα, στην απολογία του θέλοντας να καλύψει ό, τι ενδεχομένως έβρισκαν οι Αρχές στο κινητό του, είπε σε μια προσπάθεια να αποποιηθεί τις ευθύνες τους: «Έχω μάρτυρα, που έχει δει, ότι η (…) μου έπαιρνε το κινητό και το είχε συνέχεια στο χέρι της. Κάποια στιγμή λέω τι συμβαίνει, έβαλα κωδικό στο κινητό, αλλά το είδε και το ξεκλείδωνε και το χρησιμοποιούσε πάλι. Μετά χρησιμοποιούσε και το σταθερό του μαγαζιού. Είχε ταυτόχρονα και τα δύο κινητά και τα χρησιμοποιούσε. Από τον Αύγουστο που έβαλα πιο δύσκολο κωδικό, δεν το ξαναχρησιμοποίησε».

Αυτό που ψάχνουν τωρα οι Αρχές, είναι αν υπάρχει και τρίτο πρόσωπο, που να διαχειριζόταν τις εφαρμογές με τα προφίλ της 12χρονης.