Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ταυτοποιήθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός των βιαστών της ανήλικης – Κομβική η νέα κατάθεσή της

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ταυτοποιήθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός των βιαστών της ανήλικης – Κομβική η νέα κατάθεσή της

Το κορίτσι θα κληθεί να αναγνωρίσει από φωτογραφίες άτομα που σύμφωνα με την Αστυνομία προέκυψαν στοιχεία ότι συναντήθηκαν μαζί της

Ταυτοποιήθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός των βιαστών της 12χρονης από τον Κολωνό, σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, ενώ «κλειδί» για να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης, είναι η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, που θα κληθεί να αναγνωρίσει ποιους συνάντησε.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν, πως από τα 10 άτομα που εμφανίστηκαν οικειοθελώς και κατέθεσαν στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, δυο-τρία άτομα δεν έμειναν απλά σε συνομιλίες, όπως φέρονται να υποστήριξαν, αλλά υπάρχουν στοιχεία και για δια ζώσης επαφές με το παιδί. Απομένει η συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, όπου θα της επιδειχθούν φωτογραφίες, προκειμένου να αναγνωρίσει από αυτά τα ταυτοποιημένα άτομα, ποιους συνάντησε. Στο πλαίσιο αυτό αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες, νέα εντάλματα αυτή την εβδομάδα.

Από αυτά τα στοιχεία που έστειλαν οι αστυνομικές αρχές, περιμένουν από την ανακρίτρια να τους «επιστρέψει» κάποια, αφού τα μελετήσει και να τους δώσει οδηγίες για το περαιτέρω χειρισμό τους. Σε δεύτερη φάση θα συνεχιστεί και η έρευνα για τον εντοπισμό του οίκου ανοχής, που φέρεται ο Ηλίας Μίχος να οδηγούσε την ανήλικη και να την εξέδιδε. Οι αρχές έχουν την περιγραφή από το παιδί, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί στην ταυτοποίησή του.

Όσον αφορά στην εκπόρνευσή της, σημαντικές απαντήσεις αναμένονται από την ψηφιακή εξέταση του κινητού της μητέρας, για να διαπιστωθεί εάν ήταν διαχειρίστρια των προφίλ που είχαν δημιουργηθεί στην πλατφόρμα blindchat, εκεί όπου «αλιεύονταν» οι υποψήφιοι βιαστές της.