Κοζάνη: Προφυλακιστέος ο 67χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε νεαρό ΑμΕΑ

Κοζάνη: Προφυλακιστέος ο 67χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε νεαρό ΑμΕΑ

Ο φερόμενος ως δράστης οδήγησε τον 21χρονο σε κτήμα που διατηρεί και προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του

Προφυλακιστέος μέχρι να οριστεί δικάσιμος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 67χρονος στην Κοζάνη που κατηγορείται για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, μετά την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης θα ασκηθεί προσφυγή από τον 67χρονο κατά της απόφασης, ενώ το επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί σε ποιο κατάστημα κράτησης θα μεταφερθεί. Ο 67χρονος κάτοικος Κοζάνης συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη σε βάρος 21χρονου. Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, πρωινές ώρες της 20-10-2022, ο 67χρονος οδήγησε τον 21χρονο σε περιοχή της Κοζάνης, όπου προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης, ο συλληφθείς είναι γνωστός της οικογένειας του 21χρονου και εκμεταλλεύτηκε την αναπηρία του νεαρού, όταν βρέθηκαν μόνοι τους σε κτήμα που διατηρεί ο 67χρονος.