Ηράκλειο: «Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» υποστηρίζει η καταζητούμενη 38χρονη

Ηράκλειο: «Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» υποστηρίζει η καταζητούμενη 38χρονη

«Δεν είμαι περήφανη για την πράξη μου, αλλά πολλές φορές η απόγνωση σου θολώνει το μυαλό» λέει για την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο και δηλώνει ότι σύντομα θα παρουσιαστεί με τον δικηγόρο της

«Τρομοκρατημένη» δήλωσε στην δημοσιογράφο του Alpha Ελένη Λαζάρου η 38χρονη, η οποία επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύζυγό της σε ξενοδοχείο στην Χερσόνησο Ηρακλείου.

Όπως είπε, σύμφωνα με την δημοσιογράφο, η ίδια είχε ακόμη συναισθήματα για τον 36χρονο και τις τελευταίες 40 ημέρες είχε βρεθεί τέσσερις φορές μαζί του. Ανέφερε ακόμη ότι θόλωσε και προχώρησε στην αποτρόπαιη ενέργεια. «Δεν είμαι περήφανη για την πράξη μου, αλλά πολλές φορές η απόγνωση σου θολώνει το μυαλό» είπε, ενώ ανέφερε επίσης: «Με απειλούσε, ότι αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα, θα βάλει να με σκοτώσουν».

Μάλιστα, η 38χρονη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του αδερφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία, καθώς όπως λέει, το περιβάλλον του θύματος ο οποίος είχε καταδικαστεί για ένοπλες ληστείες και αποφυλακίστηκε πρόσφατα, την ξυλοφόρτωνε συχνά. Τέλος, επεσήμανε ότι σύντομα θα εμφανιστεί στις Αρχές παρουσία του δικηγόρου της.