Βιασμός 12χρονη στον Κολωνό: Ασύλληπτος παραμένει ο «Μιχάλης» που κανόνιζε ραντεβού για την ανήλικη

Βιασμός 12χρονη στον Κολωνό: Ασύλληπτος παραμένει ο «Μιχάλης» που κανόνιζε ραντεβού για την ανήλικη

Συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι άνδρας που είχε επικοινωνήσει με το κορίτσι μέσω blindchat, είχε ενημερώσει την Αστυνομία για ανήλικη που εκδίδεται μέσω της εφαρμογής

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς όπως προκύπτει από τα μηνύματα, εκτός του 53χρονου, ραντεβού με βιαστές για την ανήλικη έκλεινε και ένας άνδρας με το όνομα «Μιχάλης».

Τον άνδρα αυτόν έχει κατονομάσει στις καταθέσεις της και η 12χρονη, η οποία έχει διευκρινίσει, ότι ο ίδιος την εντόπισε μέσω διαδικτυακής επαφής και στη συνέχεια αντάλλασσαν μηνύματα στο Instagram και στο Viber και ότι ο «Μιχάλης» δεν γνώριζε τον Μίχο. Ο ίδιος μάλιστα είχε επικοινωνήσει με την εκπομπή Tlive του Alpha και ερωτηθείς σχετικά με την επικοινωνία που είχε με τη 12χρονη μέσω της εφαρμογής, εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται ότι έπαιξε ρόλο στην μαστροπεία του κοριτσιού. «Εγώ πήγα να "ψαρέψω" την 12χρονη. Μου έλεγε "βρες μου φίλους σου για ραντεβού" και της είπα "εντάξει θα δώσω το τηλέφωνό σου". Μετά από λίγο την έπαιρναν τηλέφωνο. Μου είπε μάλιστα, ότι την πήρε κάποιος τηλέφωνο από αυτούς και θέλει να βρεθούν» είπε χαρακτηριστικά, ομολογώντας ότι έβρισκε παιδόφιλους για να βιάσουν την ανήλικη.

Ανάμεσα στα μηνύματα που έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» οι αστυνομικοί, που χειρίζονται την υπόθεση, εντοπίστηκε ένα ακόμα, που αναδεικνύει τον ρόλο του στην σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης. Ο άνθρωπος αυτός μη γνωρίζοντας ότι τα προφίλ της ανήλικης τα χειρίζεται και ο Ηλίας Μίχος, στέλνει μήνυμα στο κορίτσι, αναφέροντας: «Εγώ κοιτάζω για πολλά λεφτά. Γουστάρεις 150 για δύο ώρες;». Ο 53χρονος τότε του απάντησε παριστάνοντας την 12χρονη: «Σιγά που κανονίζεις. Όχι ξενοδοχείο. Και θα δω, γιατί έχω τον άντρα μου τώρα, μου δίνει 400 ευρώ».

Άνδρας είχε ενημερώσει μήνες πριν την Αστυνομία για την υπόθεση

Συγκλονιστική είναι την ίδια ώρα η αποκάλυψη, ότι ένας άνδρας που είχε επικοινωνήσει με την 12χρονη στην διαδικτυακή εφαρμογή blindchat, είχε ενημερώσει την Αστυνομία για ανήλικη που εκδίδεται μέσω της εν λόγω εφαρμογής. Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, ο εν λόγω άνδρας επικοινώνησε με την Αστυνομία, μόλις αντιλήφθηκε πως η συνομιλίτριά του ήταν ανήλικη. Παράλληλα, μετά την καταγγελία του συνέχισε να συνομιλεί με την ανήλικη, κάνοντας ουσιαστικά μία προσωπική έρευνα για την υπόθεση.

Χρονικά ο άνδρας προσδιόρισε την επικοινωνία που είχε με την Αστυνομία για τον εν λόγω γεγονός, αρκετούς μήνες πριν από την αποκάλυψη που έγινε για την υπόθεση, εγείροντας πια πολλά ερωτήματα για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Γιατί δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία των συλληφθέντων

Την ίδια στιγμή, ζήτημα υπάρχει με τη δημοσιοποίηση ή μη των στοιχείων των άλλων δύο συλληφθέντων, του 33χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου και του 34χρονου επιχειρηματία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλέστηκε το Mega, το κώλυμα έρχεται από το μη προφυλάκιση του 36χρονου υπαλλήλου του νοσοκομείου Μεταξά. Μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι, οι φωτογραφίες θα δοθούν στη δημοσιότητα.