Ρέθυμνο: Δύο συλλήψεις για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά

Ρέθυμνο: Δύο συλλήψεις για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά

Η αστυνομία αξιοποίησε πληροφορίες που είχε

Δύο ημεδαποί συνελήφθησαν, στο Ρέθυμνο, για παραβάσεις που αφορούν σε ναρκωτικά με τους αστυνομικούς να κατάσχουν πάνω από 150 γραμμάρια κάνναβης, δύο δενδρύλλια κάνναβης και χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο ένας ημεδαπός να μεταβαίνει σε κατάστημα ιδιοκτησίας έτερου ημεδαπού και σε έλεγχο στον πρώτο άνδρα βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 40 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Ακολούθησε έρευνα στο κατάστημα του δεύτερου άνδρα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 15,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στις οικίες των δύο συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δύο δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της αποξήρανσης και δύο συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 113,5 γραμμαρίων. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.