Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Αν δεν κάνεις δωρεάν 2-3 φορές την εβδομάδα, θα σε κάνω ρεζίλι»

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Αν δεν κάνεις δωρεάν 2-3 φορές την εβδομάδα, θα σε κάνω ρεζίλι»

Σοκάρουν μηνύματα που έστελνε «αστυνομικός» στην ανήλικη - 51 προφίλ της είχε φτιάξει ο Μίχος σε διαδικτυακή εφαρμογή

Ανατριχιαστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση του βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι αστυνομικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν στην διαδικτυακή εφαρμογή blind chat και έχουν επιβεβαιώσει, ότι ένας τουλάχιστον αστυνομικός, ηλικίας 26 ετών που υπηρετεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και ασχολείται με ζητήματα καταπολέμησης της εγκληματικότητας, είχε εκτεταμένες διαδικτυακές επαφές με την 12χρονη. Παράλληλα, ερευνάται ένα ακόμη πρόσωπο με το όνομα «Μιχάλης», που την προσέγγισε μέσω της ίδιας διαδικτυακής εφαρμογής δηλώνοντας «αστυνομικός», που ήξερε ότι ήταν ανήλικη και ο οποίος στα μηνύματά του απειλούσε και εκβίαζε την ανήλικη, ζητώντας δωρεάν σεξ.

«Γειά σου. Είμαι ο Μιχάλης, αστυνομικός και τώρα ξέρω ποια είσαι» της έγραψε σε μήνυμά του στις 15 Ιουλίου 2022. Σε άλλο του μήνυμα την ίδια ημέρα επισυνάπτει το προφίλ της 12χρονης στο Facebook και γράφει: «Κοίτα τι σου έχω. Αν δεν κάνεις (σ.σ. αυτό που σου ζητάω) δωρεάν 2 – 3 φορές την εβδομάδα, θα σε κάνω ρεζίλι σε όλη τη λίστα σου. {…}».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο συγκεκριμένος σε μήνυμά του είχε γράψει και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί του η 12χρονη. Ο ρεπόρτερ του σταθμού Παναγιώτης Σουρέλης κάλεσε τον συγκεκριμένο αριθμό και όπως είπε, ο άνδρας που απάντησε, αρνήθηκε ότι είναι αστυνομικός και ότι τον λένε Μιχάλη. Ερωτηθείς πώς βρέθηκε ο τηλεφωνικός του αριθμός στο συγκεκριμένο μήνυμα, υποστήριξε, ότι ενδεχομένως κάποιος άλλος έκανε χρήση του αριθμού του. Το περίεργο ωστόσο είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι ο άνδρας αυτός παραδέχθηκε ότι είχε επικοινωνήσει με την 12χρονη.

51 προφίλ της 12χρονης και τιμοκατάλογο για ραντεβού είχε φτιάξει ο Ηλίας Μίχος

Στο μεταξύ, στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν όλα τα προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος Ηλίας Μίχος στο όνομα της 12χρονης, για να κλείνει τα ραντεβού. Το πρώτο ίχνος εντοπίστηκε στις 25 Μαΐου 2022 και το τελευταίο στις 22 Αυγούστου 2022.

Συνολικά, είχε δημιουργήσει 51 διαφορετικά προφίλ, από τα οποία τα 35 ήταν δοκιμαστικά και τα 16 περιείχαν πρόσθετες πληροφορίες, όπως e-mail και ηλικία χρήστη. Τα τρία εξ αυτών είχαν και φωτογραφίες της 12χρονης. Σε αυτό το διάστημα πραγματοποιήθηκαν 367 συνομιλίες, ενώ στάλθηκαν συνολικά 90 φωτογραφίες σε 76 χρήστες και έλαβε 12 φωτογραφίες από δέκα χρήστες. Ο Μίχος είχε αναρτήσει και τον τιμοκατάλογο της φρίκης, με τα ραντεβού να ξεκινούν από τα 50 ευρώ και να φτάνουν έως τα 230. Ως τόπο συνάντησης έδινε το σταθμό Μετρό των Σεπολίων.