Φρίκη στην Κρήτη: Το ημερολόγιο αποκάλυψε τον βιασμό 10χρονου από τον θείο του

Φρίκη στην Κρήτη: Το ημερολόγιο αποκάλυψε τον βιασμό 10χρονου από τον θείο του

Ο 62χρονος, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών κι έχει επτά εγγόνια, αρνήθηκε τις κατηγορίες

Μία ιστορία που προκαλεί αποτροπιασμό και αποκαλύπτει την κτηνωδία που έζησε πριν δύο χρόνια στα χέρια του 60χρονου τότε θείου του ένα αγόρι μόλις 10 ετών αναβίωσε χθες στις δικαστικές αίθουσες της Κρήτης.

Ο 62χρονος σήμερα άνδρας οδηγήθηκε στη φυλακή για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ του επιβλήθηκε, κατά συγχώνευση, συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών με εκτιτέα τα 15 έτη, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο 62χρονος, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών κι έχει επτά εγγόνια, αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Η πρώτη μάρτυρας, η 74χρονη γιαγιά του παιδιού που είναι συγγενής της γυναίκας του κατηγορούμενου, σε μία μαραθώνια κατάθεση, τόνισε ότι όλα είναι αλήθεια. Όπως είπε, ο γιος της πήρε την επιμέλεια του παιδιού μόλις γεννήθηκε και τον βοηθούσε εκείνη να το μεγαλώσει. Η οικογένεια πήγαινε το καλοκαίρι στο χωριό, εκεί έφτιαξε ένα σπίτι κι έπαιρνε τον μικρό μαζί της. Το αγοράκι έπαιζε με τα εγγόνια του κατηγορούμενου. Η 74χρονη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Του έλεγε ο εγγονός μου: Να σας λέω παππού που έχασα τον δικό μου όταν ήμουν μωρό;».

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μέσα από τα όσα το 10χρονο, τότε, παιδάκι άρχισε να εξιστορεί σε ένα 4σελιδο μέσα στο ημερολόγιο που κρατούσε με τίτλο «Ο βιασμός μου», όπως αναφέρει το cretalive.

Εκεί περιέγραφε τα όσα φριχτά είχε βιώσει στα χέρια του ίδιου του θείου του, μέσα στο σπίτι αλλά και στο κοτέτσι, το στάβλο κι αλλού.