Βιασμός στο Α.Τ Ομόνοιας: Στην αντεπίθεση η δικηγόρος της 19χρονης – «Οι δράστες δήθεν θα την ξεναγούσαν»

Βιασμός στο Α.Τ Ομόνοιας: Στην αντεπίθεση η δικηγόρος της 19χρονης – «Οι δράστες δήθεν θα την ξεναγούσαν»

«Οι δικηγόροι των βιαστών έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα κατασυκοφάντησης και σπίλωσης της τιμής, της υπόληψης της φοιτήτριας»

Στην αντεπίθεση πέρασε η δικηγόρος της 19χρονης φοιτήτριας, η οποία έχει καταγγείλλει ομαδικό βιασμό στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας από δύο ειδικούς φρουρούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Τονίζει ότι η άλλη πλευρά προσπαθεί να συκοφαντήσει την κοπέλα, αλλά και πως αυτοί οι ισχυρισμοί είναι γελοίοι και προκαλούν την αγανάκηση και του θύματος και της κοινής γνώμης.

Οι κατηγορούμενοι αφέρθηκαν ελεύθεροι υπό όρους μετά τις απολογίες τους.

Αναλυτικά η δήλωση της δικηγόρου: 

«Οι βιαστές (ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ), διά στόματος των πληρεξουσίων δικηγόρων τους και των δηλώσεών τους στα ΜΜΕ, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα κατασυκοφάντησης και σπίλωσης της τιμής, της υπόληψης και της εν γένει προσωπικότητας της 19χρονης φοιτήτριας που βίασαν μέσα στο Α.Τ. Ομονοίας την 11/10/2022.

Η 19χρονη μετά τον ομαδικό βιασμό της, με την αποδεδειγμένα σοβαρή σωματική και ψυχική βλάβη που αυτή υπέστη, «μετατράπηκε» για τις ανάγκες της υπεράσπισης των δραστών, αλλά κυρίως για την υποβάθμιση της τραγικής, πρωτοφανούς (όσον αφορά τους δράστες και τον χώρο) ποινικά κολάσιμης πράξης, σε γυναίκα που δήθεν επιζητούσε να γνωριστεί για να συνευρεθεί μαζί τους, στη συνέχεια τους «παρέσυρε» στο Α.Τ. Ομόνοιας, που η ίδια είχε επιλέξει !!, όπου τελικά πέτυχε να ζήσει τη «φαντασίωσή της», που τόσο επιθυμούσε!!

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα παραπάνω αφού οι δράστες επικαλούμενοι την ιδιότητά τους ως «φυλάκων» της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και της κοινωνίας, όπως μετ’ επιτάσεως της επαναλάμβαναν, την έκαναν να νιώσει ασφαλής και την προσέλκυσαν στο Α.Τ. Ομόνοιας, στο οποίο δήθεν θα την ξεναγούσαν. Η 19χρονη ποτέ της δεν διανοήθηκε ότι θα ακολουθούσαν τα όσα έπραξαν εις βάρος της μέσα στον χώρο του Α.Τ. Ομόνοιας.

Η υπόθεση αυτή μόλις ξεκίνησε, η κοινή γνώμη, οι καθημερινοί άνθρωποι, η κοινωνία μας, αντιλαμβάνονται απολύτως τι συνέβη, συμπαρίστανται στο θύμα, γελούν και αγανακτούν με τους γελοίους και συκοφαντικούς αυτούς ισχυρισμούς και αναμένουν την απόδοση δικαιοσύνης στις δικαστικές αίθουσες.

Πειραιάς, 19/10/2022

Κρεμιζά Αλεξάνδρα, πληρεξούσια δικηγόρος του θύματος».