Αγρίνιο: Ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Αγρίνιο: Ποδοσφαιριστής Γ’ Εθνικής ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Την υπόθεση είχε αποκαλύψει η Σοφία Μπεκατώρου στις αρχές του έτους, ενώ τώρα είπε ότι «η μητέρα του τον κάλυπτε»

Σε ομάδα της Γ’ Εθνικής ποδόσφαιρο έπαιζε ο 28χρονος από το Αγρίνιο που συνελήφθη για ασέλγεια σε 4χρονο.

Τα στοιχεία του έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, ενώ η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την Σοφία Μπεκατώρου, η οποία στις αρχές του έτους στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας #MeNow_MeToo, κατά της σεξουαλικής βίας στην Ελλάδα.

«Όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο τεσσάρων ετών αγοράκι», είχε πει η Σοφία Μπεκατώρου.

Ο Δημήτριος Κραβαρίτης το 2008  έπαιζε στις «Ελπίδες Αγρινίου» και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όπου αγωνίστηκε ως μεσοεπιθετικός για ομάδα της Επισκοπής.

Έπειτα, το 2015 που υπέγραψε για να αγωνίζεται στην ίδια θέση στον Άρη Ρεθύμνου, ενώ το 2021 βρέθηκε να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕ Μεσολογγίου.

Μπεκατώρου: «Η μητέρα του τον κάλυπτε»

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σοκάρουν καθώς σύμφωνα με την μαρτυρία που υπάρχει αναρτημένη στο site της Σοφίας Μπεκατώρου ο 28χρονος είχε πρόσβαση στο 4χρονο αγοράκι μέσω της δικής του μητέρας, η οποία ήταν babysitter στο παιδί και πως η 52χρονη γυναίκα γνώριζε τις πράξεις του γιου της και όχι μόνον τις συγκάλυπτε, αλλά και του επέτρεπε να τις διαπράττει κατ’ έξακολούθηση.

Οι γονείς του 4χρονου κατάλαβαν πως κάτι δεν συνέβαινε με το παιδί τους όταν διαπίστωσαν πως υπήρχαν αλλαγές στην συμπεριφορά τους ενώ ορισμένες ζωγραφιές του, τους ανησύχησαν με αποτέλεσμα να απευθυνθούν σε ειδικούς. Το παιδί εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχιάτρους και έγινε η καταγγελία στις αρχές.

Σε ανάρτησή της η Σοφία Μπεκατώρου αναφέρει χαρακτηριστικά: Το αγοράκι τα πρωινά έμενε στο σπίτι του, με μια κυρία 52 ετών (νταντά). Στο χώρο υπήρχαν κάμερες για παρακολούθηση σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις τουαλέτες. Ξαφνικά παρατηρήσαμε μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, την οποία και δε μπορούσαμε να κατανοήσουμε, θεωρώντας ότι το παιδί είναι απόλυτα ασφαλή. Τελικά αποδείχτηκε μετά από καιρό ότι όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της, ο οποίος ήταν φαντάρος σε γειτονική πόλη και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Bekatorou (@sofiabekatorou)