Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στο «μικροσκόπιο» ο οίκος ανοχής – Αναζητούνται οι άνδρες που την βίασαν εκεί

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στο «μικροσκόπιο» ο οίκος ανοχής – Αναζητούνται οι άνδρες που την βίασαν εκεί

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο άνδρας που τους υποδεχόταν και φέρεται να είπε στον Ηλία Μίχο «αυτή είναι μικρή. Θα μπλέξουμε»

Στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας για τον βιασμό και την σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης στον Κολωνό, έχει μπει ο οίκος ανοχής στον οποίο πήγαινε ο Ηλίας Μίχος την ανήλικη και την υποχρέωνε -σύμφωνα με την μαρτυρία της- να πηγαίνει με έως και πέντε άνδρες μέσα σε λιγότερο από μία ώρα.

Η ανήλικη αναγνώρισε από φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο 53χρονος παιδεραστής στην οδό Κασσάνδρας στον Βοτανικό. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News ανήκει σε μία γυναίκα, σε βάρος της οποίας εκκρεμεί μία υπόθεση με βαρύτατες κατηγορίες για σωματεμπορία, ενώ η ίδια διαθέτει -παράνομα- και άλλους οίκους ανοχής.

Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει υποστηρίξει, ότι τον χώρο τον έχει μισθώσει σε άλλο ιδιώτη και με την σειρά του ο ιδιώτης έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις, για τις σχέσεις που είχε με τον Μίχο. Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, την διεύθυνση του οίκου ανοχής την είχε η γυναίκα. Εκτός όμως από την ιδιοκτησία του οίκου ανοχής, η Αστυνομία αναζητά τον άνδρα, που όπως κατέθεσε η 12χρονη, τους υποδεχόταν στον οίκο ανοχής και η ίδια τον άκουσε να λέει στον Μίχο: «Αυτή είναι μικρή. Θα μπλέξουμε».

Ο άνθρωπος αυτός, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, μπορεί να οδηγήσει στους άνδρες που βίασαν την 12χρονη, καθώς δεν προέρχονται από τις διαδικτυακές επαφές του Μίχου με υποψήφιους βιαστές της ανήλικης. Μάλιστα, οι έμπειροι αστυνομικοί εκτιμούν, ότι αποκλείεται υπό φυσιολογικές συνθήκες να βρίσκονταν πέντε άνδρες την ίδια ώρα στον οίκο ανοχής και πιστεύουν, ότι ο Μίχος τους είχε ειδοποιήσει τηλεφωνικά ή με μήνυμα για την ημέρα και την ώρα που θα πήγαινε την 12χρονη στον οίκο ανοχής.

Η έρευνα συνεχίζεται και αναμένεται να κληθούν μάρτυρες που θεωρούνται «κλειδιά».