Πάτρα: Το πολύ ύποπτο μήνυμα που έλαβαν χρήστες του facebook – Γυναίκα χαρίζει… μισό εκατομμύριο ευρώ!

Πάτρα: Το πολύ ύποπτο μήνυμα που έλαβαν χρήστες του facebook – Γυναίκα χαρίζει… μισό εκατομμύριο ευρώ!

«Με λένε Martine Mireille Ponchard, είμαι μια άτεκνη χήρα...»

Μια Γαλλίδα, που υποτίθεται ό,τι διαμένει στην Ηλεία, «βομβάρδισε» με «περίεργα μηνύματα» τους λογαριασμούς πολλών χρηστών του facebook.

«Με λένε Martine Mireille Ponchard, είμαι μια άτεκνη χήρα. Ο θεράπων ιατρός μου επιβεβαίωσε ότι οι μέρες ζωής μου είναι πλέον μετρημένες…»: Είναι μέρος του μηνύματος που έλαβαν πολλοί χρήστες του facebook, όπως γράφει το pelop.gr.

Φέρεται να το έστειλε μια Γαλλίδα που διαμένει(;) στο Στρούσι του Νομού Ηλείας, η οποία δηλώνει πως οι μέρες της είναι… μετρημένες και θέλει να χαρίσει 550.000 ευρώ σε κάποιον, αρκεί να βοηθήσει φτωχά παιδιά και αναπήρους.

Το μήνυμά της έχει ως εξής:

«Με λένε Martine Mireille Ponchard, είμαι μια άτεκνη χήρα. Αυτή τη στιγμή πάσχω από έναν καρκίνο που έχει εξελιχθεί και που θέλει να με καταδικάσει σε βέβαιο θάνατο. Ο θεράπων ιατρός μου, επιβεβαίωσε ότι οι μέρες ζωής μου είναι πλέον μετρημένες.

Εχω 555.000 € τοποθετημένα στον τραπεζικό μου λογαριασμό που θέλω να τα προσφέρω σε έναν τίμιο, ταπεινό, διακριτικό και σοβαρό άνθρωπο και που μπορεί να διαχειριστεί καλά αυτά τα χρήματα και σε αντάλλαγμα να βοηθήσει φτωχά παιδιά, ανάπηρους, ορφανά και άπορους ανθρώπους επειδή υποφέρω από καταληκτική ασθένεια (καρκίνος του πνεύμονα) και οι μέρες μου είναι πραγματικά μετρημένες.

Δεν θα μπορούσα να πεθάνω ήσυχη με ένα τέτοιο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό μου λογαριασμό, γνωρίζοντας ότι άποροι άνθρωποι πεθαίνουν και υποφέρουν καθημερινά λόγω έλλειψης μέσων. Θα ήθελα να κάνω μια δωρεά αυτού του σημαντικού ποσού των 555.000 ευρώ, αλλά μετά από τεράστιες προσευχές, ο ΘΕΟΣ μου αποκάλυψε ότι αν σου δώσω αυτό το δώρο της περιουσίας μου, θα το αξιοποιήσεις σωστά. Γι’ αυτό σας στέλνω αυτό το μήνυμα να σας εμπιστευτώ αυτά τα χρήματα για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε σωστά αυτή τη φιλανθρωπία.
Εάν ενδιαφέρεστε για τη δωρεά μου, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email».

Τι γίνεται αν κάποιος στείλει μήνυμα

Σύμφωνα με το pelop.gr, αν κάποιος της απαντήσει στο messenger, τον καλεί… να στείλει μήνυμα στο προσωπικό της mail: [email protected].

Οι αρχές αναμένεται να εξετάσουν το μήνυμα, καθώς προς το παρόν δεν είναι γνωστό, τι ακριβώς συμβαίνει. Αν δηλαδή είναι αλήθεια ή αν πίσω από το μήνυμα αυτό κρύβεται κάποια απάτη.