Κολωνός: Στην Ευελπίδων η μητέρα της 12χρονης – Ξέσπασε σε κλάματα ο γιος της

Κολωνός: Στην Ευελπίδων η μητέρα της 12χρονης – Ξέσπασε σε κλάματα ο γιος της

Τι κατέθεσαν η κόρη αλλά και η θεία του παιδιού που είναι «πρόσωπο - κλειδί» της υπόθεσης

Το κατώφλι της Ευελπίδων πέρασε η 37χρονη μητέρα της 12χρονης προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της 33ης ανακρίτρια για την υπό πίεσης βιασμού του παιδιού.

Στο πλευρό της στα δικαστήρια βρίσκονται τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας αλλά και δυο ακόμη συγγενικά πρόσωπα.

Ο γιος της μάλιστα στη θέα της μητέρας του να οδηγείται στο ανακριτικό γραφείο ξέσπασε σε κλάματα.

Στο πλαίσιο της ανάκρισης κατέθεσαν η 19χρονη κόρη της κατηγορούμενης αλλά και η θεία της μικρής από τη Λευκάδα η οποία θεωρείται «πρόσωπο κλειδί» καθώς ήταν εκείνη που ανακάλυψε τις επικοινωνίες του παιδιού με τον Ηλία Μίχο.

Οι γυναίκες φέρονται στις καταθέσεις τους να απέκλεισαν το ενδεχόμενο η 37χρονη να γνώριζε τον εφιάλτη που ζούσε το παιδί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και η 12χρονη στην τρίτη κατά σειρά κατάθεση της επιμένει πως η μητέρα της δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

Η μητέρα φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες και οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το συνήγορο της, Απόστολο Λύτρα κανείς από το οικογενειακό περιβάλλον δεν γνώριζε τι γινόταν.

«Ο Ηλίας Μίχος είχε κερδίσει με διάφορους τρόπους την εμπιστοσύνη της οικογένειας της 12χρονης και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και από άλλες οικογένειες που είχαν παιδιά.

Στο κατάστημά του, δε, σύχναζαν παιδιά» ανέφερε νωρίτερα σε τηλεοπτικές δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης σημειώνοντας «το αν έχουμε μια κακή μητέρα ή ένα αδιάφορο περιβάλλον είναι άλλο από τη μαστροπεία».

Αναφερόμενος δε στα εμβάσματα με μικροποσά που βρέθηκαν στο λογαριασμό της η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τον συνήγορο της , ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει από ποιον προέρχονται.

Ωστόσο , ο κ. Λύτρας έβαλε στο «κάδρο» τον προφυλακισμένο Ηλία Μίχο λέγοντας: «προφανώς δεν θα έδινε τον δικό του λογαριασμό».