Αρπαγή 14χρονης στη Νίκαια: «Με βίασαν. Παρακαλούσα να μην μου κάνουν κακό»

Αρπαγή 14χρονης στη Νίκαια: «Με βίασαν. Παρακαλούσα να μην μου κάνουν κακό»

«Έβγαλαν πιστόλια. Απειλούσαν την ασφάλεια του μικρού μου αδερφού» αποκαλύπτει η Μαρκέλλα

Σοκάρουν οι περιγραφές της 14χρονης Μαρκέλλας για τις δραματικές στιγμές που πέρασε στα χέρια πέντε ανδρών, που την άρπαξαν στη μέση του δρόμου στη Νίκαια, την οδήγησαν σε άγνωστη τοποθεσία και την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Το μαρτύριο της ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου μπροστά στα έκπληκτα μάτια της αδερφής της. Τα δύο κορίτσια πήγαιναν στο φούρνο της γειτονιάς, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε και ένας άνδρας άρπαξε την 14χρονη. «Μου έβαλαν δύο πιστόλια στο μυαλό. Απειλούσαν την ασφάλεια του μικρού μου αδερφού» αποκαλύπτει το θύμα και προσθέτει: «Με βίασαν. Παρακαλούσα να μην μου κάνουν κακό».

Οι απαγωγείς της προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν να φύγει, λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα. Όπως είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, το κορίτσι βρέθηκε σε φρικτή κατάσταση, ενώ επιβεβαίωσε, πως στόχος τους ήταν να ωθήσουν την ανήλικη στην πορνεία. Όπως είπε χαρακτηριστικά και η ίδια μιλώντας στο «Live News», οι απαγωγείς της προσπάθησαν να της αλλάξουν τα χαρακτηριστικά, προφανώς θορυβημένοι από την αναγγελία της εξαφάνισής της από το Χαμόγελο του Παιδιού. «Με απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν, αν δεν βγάλω τα φρύδια μου και δεν βάψω τα μαλλιά μου» δηλώνει η 14χρονη.

Η κόλαση της βρήκε ένα τέλος, όταν κατάφερε να αποδράσει. Το κορίτσι κατάφερε να πάρει τηλέφωνο την οικογένειά της το βράδυ της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου, λέγοντας τους ότι βρίσκεται στο Μαρκόπουλο. Οι γονείς της που την αναζητούσαν, έσπευσαν στο σημείο και την παρέλαβαν. Στο αστυνομικό τμήμα η 14χρονη περιέγραψε τα όσα έζησε, κάνοντας λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, για πέντε άνδρες που την άρπαξαν, την οδήγησαν σε άγνωστη τοποθεσία και την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Όταν το κορίτσι είχε πέσει και πάλι θύμα αρπαγής πριν λίγες μέρες, την ώρα που πήγαινε σχολείο, τότε ένας άνδρας την κρατούσε κλειδωμένη σε ένα υπόγειο, όπου την κακοποίησε σωματικά και ψυχικά, μέχρι το κορίτσι να καταφέρει να αποδράσει. Η οικογένεια της ανήλικης έκανε μήνυση, αλλά η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη.