Κολωνός: Ταυτοποιήθηκαν 11 άνδρες ως φερόμενοι βιαστές της 12χρονης

Κολωνός: Ταυτοποιήθηκαν 11 άνδρες ως φερόμενοι βιαστές της 12χρονης

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. τέσσερα κινητά, τρία tablet και ένα laptop που κατασχέθηκαν από το σπίτι της μητέρας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, με την αστυνομία να βρίσκει διαρκώς νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 11 πρόσωπα ως φερόμενοι βιαστές της 12χρονης. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται ανάμεσα στα 213 άτομα που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνευρεθούν με το παιδί, να βρίσκεται ένας πολιτικός, ένας δημοσιογράφος και ένας ιερέας, κάτι που θα αποδειχθεί από τα ίχνη που έχουν αφήσει στο διαδίκτυο και τα οποία διερευνώνται από τα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι είναι ζήτημα ημερών να υπάρξουν νέες συλλήψεις και τότε θα φανεί, αν οι πληροφορίες για το ποιόν των πελατών της 12χρονης, είναι αυτό που έχει διαρρεύσει. Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τρία tablet και ένας φορητός υπολογιστής που κατασχέθηκαν από το σπίτι της μητέρας, ώστε να ανασυρθούν μηνύματα που ενδεχομένως έχει ανταλλάξει η 37χρονη με τον Ηλία Μίχο ή άλλους πελάτες του κυκλώματος, αν υπήρχαν χρηματικές συναλλαγές και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να δείχνει, ότι εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας της ανήλικης κόρης της.

«Εγώ της πήρα το ποδήλατο, δικό μου είναι το κινητό»

Την ίδια ώρα, η θεία της 12χρονης η οποία ήταν εκείνη που ανακάλυψε την φρικτή αλήθεια για τη σεξουαλική εκμετάλλευση της ανιψιάς της, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι εκείνη ήταν που στήριζε την οικογένεια οικονομικά. Μάλιστα είπε, ότι το πανάκριβο κινητό που είχε η 12χρονη στην κατοχή της, ήταν δικό της και το έδωσε στην ανήλικη, το κινητό της οποίας είχε σπάσει, καθώς και ότι η ίδια αγόρασε το ποδήλατο στο κορίτσι.

Η θεία της 12χρονης συνεχίζει να στηρίζει τη μητέρα των παιδιών, γιατί όπως υποστήριξε η ίδια, πρόκειται για μια γυναίκα που έχει παλέψει αρκετά στη ζωή της και δεν πιστεύει, ότι η μητέρα εμπλέκεται σε αυτή την φρικτή υπόθεση.