Κώστας Κωστόπουλος για την καταγγελία βιασμού: Η διενέργεια της τακτικής ανάκρισης θα αναδείξει όλα τα ψεύδη, τα κενά και τις αγεφύρωτες αντιφάσεις

Κώστας Κωστόπουλος για την καταγγελία βιασμού: Η διενέργεια της τακτικής ανάκρισης θα αναδείξει όλα τα ψεύδη, τα κενά και τις αγεφύρωτες αντιφάσεις

Η εισαγγελική έρευνα που γινόταν στο πλαίσιο του metoo ολοκληρώθηκε και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια ανακριτή

«Η διενέργεια της τακτικής ανάκρισης θα αναδείξει όλα τα ψεύδη, τα κενά και τις αγεφύρωτες αντιφάσεις» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο συνήγορος του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου, Ν. Βιτώρος.

Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε η δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του εντολέα του μετά την καταγγελία ηθοποιού ότι τη βίασε, το 2010.

Η εισαγγελική έρευνα που γινόταν στο πλαίσιο του metoo ολοκληρώθηκε και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια ανακριτή ο οποίος και θα καλέσει σε απολογία τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη που παραιτήθηκε από την σκηνοθεσία του «Σασμού» όταν η καταγγελία βρέθηκε στο επίκεντρο της εισαγγελικής έρευνας.

Το περασμένο καλοκαίρι ο σκηνοθέτης κλήθηκε να δώσει έγγραφες εξηγήσεις στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αρνείται τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για περιστασιακή γνωριμία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής :

«Ο Κώστας Κωστόπουλος, από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και, με αίτησή του, ζήτησε την ταχύτερη δυνατή διερεύνηση της μήνυσης που κατατέθηκε σε βάρος του. Ταυτοχρόνως, υπέβαλε έγκληση σε βάρος της μηνύτριας για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ήδη, σημαντικοί άνθρωποι του θεάτρου, της τηλεόρασης και του πολιτισμού, που έχουν συνεργασθεί με τον κ. Κωστόπουλο, έσπευσαν να καταθέσουν υπέρ του.

Η διενέργεια της τακτικής ανάκρισης θα αναδείξει όλα τα ψεύδη, τα κενά και τις αγεφύρωτες αντιφάσεις, όπως ήδη έχουν επισημανθεί από τη σχετική εισαγγελική παραγγελία, τα ερωτήματα της οποίας ουδέποτε απαντήθηκαν από τη μηνύτρια. Είναι αυτονόητο ότι από την πλευρά μας δεν θα δημοσιοποιήσουμε κανένα στοιχείο από το αποδεικτικό υλικό της υπόθεσης. Θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε την διαδικασία, διαχωρίζοντας την πραγματική απονομή της δικαιοσύνης από την εκμετάλλευση της μέσω της ευκαιριακής δημοσιότητας».

Παρακαλούμε περιμένετε ...