Βιασμός 12χρονης: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστών

Βιασμός 12χρονης: Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστών

Οι αστυνομικοί «σαρώνουν» το διαδίκτυο για πιθανή διακίνηση πορνογραφικού υλικού που σχετίζεται με την υπόθεση

Την ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος παιδεραστών πίσω από την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό ερευνά η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, που μετέδωσε το Mega, τα στοιχεία οδηγούν τις Αρχές να διερευνήσουν την πιθανότητα ύπαρξης ενός κυκλώματος παιδεραστών, με περισσότερα μέλη από όσα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να εντοπίσουν από τις επαφές του 53χρονου Ηλία Μίχου, αλλά και το κινητό της 12χρονης και περισσότερα θύματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κύριο στοιχείο που οδηγεί την ΕΛ.ΑΣ. σε αυτήν την κατεύθυνση, είναι η χρήση από όσους βίασαν ή προσπάθησαν να βιάσουν την 12χρονη τον λεγόμενων «Πακιστανικών κινητών». Αυτό δείχνει, σύμφωνα με τους έμπειρους αξιωματικούς, ότι πιθανότατα οι άνθρωποι αυτοί είχαν ξανακάνει τέτοιου είδους παράνομες πράξεις και ενδεχομένως και με άλλα θύματα, προσπαθώντας να μην αφήσουν ίχνη, που θα προδώσουν την ταυτότητά τους.

Αυτό που διερευνάται επίσης, είναι και διακίνηση πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο, καθώς στο κινητό της 12χρονης βρέθηκε τέτοιου είδους υλικό. Επιπλέον, ερευνώνται οι καταγγελίες, ότι η 12χρονη με τον 53χρονη Ηλία Μίχο, αλλά και τη μητέρα της, πήγαιναν σε οίκο ανοχής στην Ιερά Οδό, προκειμένου να είναι πιο «εύκολη» και με περισσότερα άτομα η σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης.