Βιασμός 12χρονης: Νέες καταγγελίες για την οικογένεια στο «Χαμόγελο του παιδιού» – Φόβοι και για τα αδέρφια του κοριτσιού

Βιασμός 12χρονης: Νέες καταγγελίες για την οικογένεια στο «Χαμόγελο του παιδιού» – Φόβοι και για τα αδέρφια του κοριτσιού

Εξετάζονται από παιδοψυχολόγο - Ο πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, προειδοποίησε: «Αν αποδειχθούν το θέμα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που γνωρίζουμε»

Σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του κατ'΄εξακολούθηση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Δύο άτομα έχουν προφυλακιστεί, ήδη, μετά τις απολογίες των Ηλία Μίχου και Γιάννη Σοφιανίδη, ενώ η μητέρα του κοριτσιού κατηγορείται για διακεκριμένη μαστρωπεία. Ο εφιάλτης, όμως για την οικογένεια δεν τελειώνει εδώ, καθώς υπάρχουν φόβοι και για τα άλλα 7 παιδιά. Η είδηση ότι υπάρχουν νέες καταγγελίες στο «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι τρομακτική για όλη την ελληνική κοινωνία.

Ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega σχετικά με τα ανατριχιαστικά γεγονότα για τον βιασμό της 12χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζονται από παιδοψυχολόγο και τα άλλα αδέλφια του κοριτσιού.

Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε σχετικά: «Έχουμε δεχθεί αναφορές τις τελευταίες ημέρες που μιλάνε για θέματα που αφορούν την οικογένεια αυτή και που αν αποδειχθούν το θέμα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που γνωρίζουμε».

Παράλληλα, ανέφερε το χρονικό από την πλευρά του σωματείου: «Αυτό που συνέβη είναι στις αρχές Σεπτέμβρη μας τηλεφώνησε ανώνυμα ο θείος της 12χρονης και μας είπε ότι βρήκε στο κινητό της ανιψιάς του επικοινωνία με μεγαλύτερους άνδρες και μας ζητούσε την δική μας κατεύθυνση τι θα πρέπει να κάνουν».

Οι γονείς της 12χρονης δεν επικοινώνησαν ποτέ με το «Χαμόγελο του Παιδιού» παρά το γεγονός ότι τους είχε ζητηθεί. «Είναι μία οικογένεια δυσλειτουργική και θα έπρεπε να έχουν την στήριξη κάποιας προνοιακής διαδικασίας», εκτίμησε ο κ. Γιαννόπουλος.

Τέσσερις συλλήψεις σε οίκο ανοχής που σχετίζεται με την υπόθεση 

Έλεγχο σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν χθες αστυνομικοί, στο πλαίσιο της υπόθεσης του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στο Κολωνό.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εντός του χώρου εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, με τη συνδρομή αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, τέσσερις αλλοδαπές, τρεις από την Κολομβία και μια από την Μολδαβία, για παραβίαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.