Βιασμός 12χρονης: «Ο 53χρονος έδωσε στις Αρχές τα μηνύματα που αντάλλαζε με την μητέρα», λέει ο δικηγόρος του Μίχου

Βιασμός 12χρονης: «Ο 53χρονος έδωσε στις Αρχές τα μηνύματα που αντάλλαζε με την μητέρα», λέει ο δικηγόρος του Μίχου

Ο Βασίλης Χρονόπουλος αποκάλυψε ότι ο κατηγορούμενος έπαιξε ρόλο στη σύλληψη της μάνας του παιδιού - «Έδωσε κανονικά κατάθεση ο Σοφανίδης», είπε

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η μητέρα της 12χρονης που βιάστηκε κατ' επανάληψη στον Κολωνό. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του κατηγοριούμενου Ηλία Μίχου, στην απολογία του ο 53χρονος έδωσε τα μηνύματα που αντάλλαζε με την μητέρα και τα οποία αποδεικνύουν αφενός ότι είχε γνώση για την σχέση μαζί, όσο και πως της έδινε χρήματα.

Παράλληλα, ο Βασίλης Χρονόπουλος, μίλησε και για την κατάθεση του άλλου κατηγορούμενου, Γιάννη Σοφιανίδη και όπως αποκάλυψε, αυτός δεν τήρησε το δικαίωμα της σιωπής, αλλά έδωσε κανονικά κατάθεση και παραδέχθηκε ότι βίασε επανηλλειμένα το κορίτσι έναντι αμοιβής. Ο Χρονόπουλος ήταν μπροστά στις καταθέσεις και των δύο κατηγορούμενων, όπως τόνισε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 53χρονου, Βασίλης Χρονόπουλο, ο εντολέας του δεν είπε πολλά πράγματα κατά την απολογία του, επικαλούμενος το δικαίωμα της σιωπής. Ωστόσο, ισχυρίστηκε πως είχε «ερωτική σχέση» με το 12χρονο κορίτσι και μάλιστα εν γνώσει της μητέρας του.

Υποστήριξε ακόμα πως η μητέρα του ζητούσε χρήματα, εκβιάζοντάς τον για τη «σχέση» του με το παιδί κι εκείνος τα έδινε, σκεπτόμενος ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που ζούσαν δύσκολα στον Κολωνό.

Μάλιστα, ο 53χρονος ήταν εκείνος που έδωσε στην ανακρίτρια τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τη μητέρα στο κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με τον κ. Χρονόπουλο τα μηνύματα αυτά αφορούσαν χρηματικές συναλλαγές που σχετίζονταν με την προσωπική σχέση του 53χρονου με την ανήλικη.

Τα μηνύματα αυτά, αλλά και οι πληροφορίες για τα εμβάσματα που είχε στείλει στη μητέρα οδήγησαν τελικά στη σύλληψή της, χθες το βράδυ, με την κατηγορία της μαστροπείας.

Βιασμός κατ’ επανάληψη διαπίστωσαν οι ιατροδικαστές

Την τραγική αλήθεια, που δεν μπορεί να αποδεχθεί κανείς, αποκαλύπτει το πόρισμα των ιατροδικαστών που εξέτασαν το 12χρονο κορίτσι, το οποίο βιάστηκε και εκδιδόταν στον Κολωνό.

Το παιδί, το οποίο βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και στηρίζεται από ειδικούς παιδοψυχολόγους, εξετάστηκε από δύο ιατροδικαστές της Αθήνας, τον κ. Κάτσο και τον κ. Σακελλιάδη. Τα ευρήματα είναι ανατριχιαστικά.

Το κορίτσι, κλαίει μέρα νύχτα

Σύμφωνα με πληροφορίες της; ίδιας εκπομπής, οι δύο ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά επανειλημμένως.

Οι δύο επιστήμονες επιβεβαίωσαν τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 12χρονης, ενώ η ειδική παιδοψυχολόγος που βρίσκεται δίπλα της, σημείωσε πως είναι θέμα τύχης ότι δεν υπέστη σωματική βλάβη από όσα εφιαλτικά υπέστη.