Ρέθυμνο: Έκλεψε και πούλησε χρυσαφικά από κοσμηματοπωλείο για να αγοράσει… ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ρέθυμνο: Έκλεψε και πούλησε χρυσαφικά από κοσμηματοπωλείο για να αγοράσει… ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ο 24χρονος πούλησε μέρος των κλοπιμαίων σε ενεχυροδανειστήριο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

Ένας 24χρονος Έλληνας συνελήφθη στο Ρέθυμνο, ο οποίος έκλεψε σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. χθες το απόγευμα από εξωτερικό χώρο κοσμηματοπωλείου διάφορα χρυσαφικά συνολικής χρηματικής αξίας 3.400 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Ασφάλειας Ρεθύμνης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας διέπραξε την κλοπή και στη συνέχεια πούλησε μέρος των αφαιρεθέντων σε ενεχυροδανειστήριο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο 24χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ρολόι χειρός με τη συσκευασία του, ζευγάρι σκουλαρίκια, δερμάτινο πορτοφόλι και... ηλεκτρονικό τσιγάρο, τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα εγκλήματος, καθώς όπως προέκυψε, ήταν αγορασμένα με μέρος του χρηματικού ποσού από την πώληση των αφαιρεθέντων κοσμημάτων. Το σύνολο των κοσμημάτων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.