Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι άλλαξε στη νέα κατάθεσή της στην ανακρίτρια η αδερφή της για τις δολοφονίες Ίριδας και Μαλένας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι άλλαξε στη νέα κατάθεσή της στην ανακρίτρια η αδερφή της για τις δολοφονίες Ίριδας και Μαλένας

Γιατί διαφοροποιήθηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου σε σχέση με τις φωτογραφίες που υπάρχουν και φαίνονται τα σημάδια στο πρόσωπο του βρέφους

Το κατώφλι των δικαστηρίων πέρασε ξανά η Δήμητρα Πισπιρίγκου για να καταθέσει στην ανακρίτρια εκ νέου για τις δολοφονίες της Ίριδας και της Μαλένας, για τις οποίες κατηγορείται η αδερφή της, Ρούλα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ενώ εκεί βρισκόταν και ο δικηγόρος που εκπροσωπεί συγγενείς της σπιτονοικοκυράς για να ζητήσει εκ νέου, να μπουν σε πρώτο πλάνο, οι ενδεχόμενες ευθύνες πίσω από τον θάνατο της 69χρονης. Η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης, η γυναίκα που ήταν παρούσα στο σπίτι την μέρα που πέθανε το έξι μηνών βρέφος, η Ίριδα.

Ντυμένη και πάλι στα μαύρα το μεσημέρι πήγε να δώσει νέα κατάθεση για το θρίλερ με τις δολοφονίες των παιδιών στην Πάτρα.

«Βλέπω σημάδια που δεν είχα δει τότε»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου βλέποντας τις φωτογραφίες της μικρής Ίριδας αποκάλυψε στην ανακρίτρια πως βλέπει σημάδια τα οποία τότε, τη στιγμή της ανάνηψης αλλά και το προηγούμενου βράδυ δεν είχε εντοπίσει στο 6 μηνών μωρό, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Live News στο Mega.

Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο στη νέα κατάθεση της αδερφής της κατηγορούμενης είναι πως ενώ αρχικά είχε καταθέσει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε λείψει για μισό λεπτό προκειμένου να ελέγξει την Ίριδα που έκλαιγε, τώρα στη νέα κατάθεση διαφοροποιείται δηλώνοντας πως δεν έχει πλήρη αίσθηση του χρόνου.

Την ίδια ώρα, στην ανακρίτρια έχουν κληθεί οι γιατροί από το Ογκολογικό νοσοκομείο και το «Παίδων» ενώ προ μερικών εβδομάδων κατάθεση κλήθηκε να δώσει και ο γιατρός που έχει δώσει για την υπόθεση της Πάτρας περίπου 10 καταθέσεις.

Πρόκειται για τον εντατικολόγο που έκανε την ανάνηψη στην Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο 2022 αλλά και στη Μαλένα το 2019. Στην τωρινή του κατάθεση φέρεται να ρωτήθηκε επίμονα εάν ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται σε ηπατική ανεπάρκεια και έδωσε σαφή απάντηση ότι σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει αυτό βάσει των στοιχείων και των γνώσεων που κατέχει.

Προσέθεσε πως όταν κατέφθασε στη Μαλένα, ύστερα από 6 λεπτά καθώς βρισκόταν στο δίπλα νοσοκομείο, το παιδί «ήταν αρκετή ώρα νεκρό» και πως τα σημάδια που είχε στο πρόσωπο δεν του είναι ξεκάθαρο εάν έγιναν κατά την προσπάθεια ανάνηψης ή για κάποιον άλλο λόγο.