Πάτρα: Σοκ από καταγγελία μητέρας για σεξουαλική κακοποίηση του μόλις 9 μηνών παιδιού της

Πάτρα: Σοκ από καταγγελία μητέρας για σεξουαλική κακοποίηση του μόλις 9 μηνών παιδιού της

Η γυναίκα που πήγε το αγοράκι στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο αναίρεσε αργότερα την καταγγελία της, ωστόσο η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση

Σοκ προκάλεσε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας η καταγγελία μιας μητέρας, για σεξουαλική κακοποίηση του μόλις 9 μηνών παιδιού της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το tempo24.news, η γυναίκα μετέφερε το αγοράκι στο νοσοκομείο την Κυριακή και ισχυρίστηκε ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα και τη μητέρα της. Άμεσα υπήρξε ενημέρωση της Αστυνομίας από το προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς η καταγγελία ήταν πολύ σοβαρή και επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, γιατί η μητέρα ήθελε στη συνέχεια να πάρει το παιδί και να φύγει, ενώ το παιδί χρειαζόταν νοσηλεία, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα αφυδάτωσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο νοσοκομείο έσπευσαν αστυνομικοί του 3ου Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας και σχηματίστηκε δικογραφία για τη διερεύνηση της καταγγελίας της μητέρας περί κακοποίησης του 9 μηνών αγοριού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως από κάποια στιγμή και μετά η μητέρα «μάζεψε» τα όσα υποστήριξε, όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η έρευνα συνεχίζεται.

Στα πλαίσια των ενεργειών της ΕΛ.ΑΣ., το 9 μηνών αγοράκι θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας. Ωστόσο, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. υπογράμμισε μιλώντας στην ιστοσελίδα, ότι η καταγγελία της γυναίκας διερευνάται προσεκτικά, ιδιαίτερα σε σχέση με το αληθές των ισχυρισμών της.