Πιερία: Τον αναζητούσαν οι Αρχές και εθελοντές 3 ημέρες και αυτός εμφανίσθηκε για μια… μπύρα

Πιερία: Τον αναζητούσαν οι Αρχές και εθελοντές 3 ημέρες και αυτός εμφανίσθηκε για μια… μπύρα

Ο 25χρονος υποστήριξε ότι βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για ένα… διήμερο

Την κινητοποίηση αρχών και εθελοντών για 3 ημέρες προκάλεσε η εξαφάνιση ενός 25χρονου Ούγγρου στους Νέους Πόρους Πιερίας, για τον οποίο σηκώθηκε ακόμη και ελικόπτερο αναζητώντας τον σε όλη την περιοχή και τελικά εμφανίστηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και ζήτησε μια... μπύρα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο ξενοδόχος στην περιοχή και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων της Πιερίας, Βασίλης Αγάκος, ήταν ο άνθρωπος που τον υποδέχθηκε στο ξενοδοχείο του. Μιλώντας σε εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, ο κ. Αγάκος τόνισε: «Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή για ποιον πρόκειται. Ήταν η ώρα 1:30 τη νύχτα και βλέπω έξω από το παράθυρο έναν άνθρωπο να χτυπάει το παράθυρο. Τον πλησίασα και μου ζήτησε μια μπύρα. Εγώ είχα σκανάρει τη φωτογραφία του. Γνώριζα ποιος είναι».

Είχε προηγηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό του 25χρονου Ούγγρου, η μητέρα του οποίου ζει στην περιοχή. «Ήταν ευρεία η επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Ελικόπτερα πετούσαν χαμηλά πάνω από τη θάλασσα, διότι υπήρχε μια πληροφορία ότι μπήκε στη θάλασσα και δεν είχε βγει. Ψάχνανε από κάπου να πιαστούν όλοι κι αυτός τελικά σαν φάντης μπαστούνης και ζήτησε μια μπύρα!». Ο 25χρονος δεν φάνηκε να γνωρίζει ότι είχε στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για ένα… διήμερο.