Με την Oikonomakis Law η σύσταση εταιρείας στην Ελλάδα γίνεται πανεύκολα

Με την Oikonomakis Law η σύσταση εταιρείας στην Ελλάδα γίνεται πανεύκολα

Μπορεί να είναι δίπλα σου σε κάθε σημαντικό βήμα, παρέχοντας νομική καθοδήγηση και εκπροσώπηση, συμβουλευτική και στήριξη πολυεπίπεδα

Πολλοί είναι οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν μια έξυπνη ιδέα, ένα όραμα, αλλά μαθαίνοντας για τις χρονοβόρες διαδικασίες και τα έξοδα μόνο για το άνοιγμα επιχείρησης δεν τολμούν τελικά να πάρουν το ρίσκο και να φτιάξουν τη δική τους εταιρεία. 

Στην Ελλάδα, μια χώρα που είναι παγκοσμίως γνωστή για τη γραφειοκρατία αλλά και την έλλειψη σταθερότητας στην οικονομία και τις επενδύσεις, φαντάζει ακόμα πιο τρομακτικό το βήμα προς το κυνήγι της επαγγελματικής και οικονομικής ανεξαρτησίας. 

Παρόλα αυτά, θα ήταν μεγάλο λάθος να μην προσπαθήσεις να υλοποιήσεις μια ιδέα για την οποία είσαι παθιασμένος. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι επιχειρηματίες που τόλμησαν και τα κατάφεραν, κατέχοντας έτσι σήμερα κορυφαίες θέσεις στην ελληνική αγορά. 

Είναι δυνατόν και το δικό σου όνομα να συμπεριληφθεί σε αυτή την λίστα, αν έχεις στο πλευρό σου συνεργάτες που κατέχουν τη γνώση και την εμπειρία να σε ανεβάσουν στο επιχειρηματικό βάθρο. Η δικηγορική εταιρεία Oikonomakis Law μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό. Πώς; Με το να είναι δίπλα σου σε κάθε σημαντικό βήμα, παρέχοντας νομική καθοδήγηση και εκπροσώπηση, συμβουλευτική και στήριξη πολυεπίπεδα. 

  • Κεντρικά Γραφεία

Εταιρεία χωρίς μια έδρα, χωρίς έναν φυσικό χώρο από όπου θα διεξάγονται όλες οι διαδικασίες δεν γίνεται. Φυσικά, με την ίδρυση εταιρειών που λειτουργούν εντελώς online είναι δυνατόν να ορίσεις ακόμα και το γραφείο στο σπίτι σου ως επαγγελματικό χώρο. Ειδικευμένοι δικηγόροι στα ακίνητα είναι σε θέση να αναλάβουν όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται, όπως νομικό έλεγχο του ακινήτου, σύνταξη ή έλεγχο συμβολαίων, τόσο για την αγορά ή την ενοικίαση ενός χώρου όσο και για τη δήλωσή του στις αρμόδιες υπηρεσίες. Και σε περίπτωση, που υπάρχουν εκκρεμείς νομικές διαδικασίες, οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτα μέρη ή σύγκρουση συμφερόντων σχετικά με το ακίνητο, οι εξειδικευμένοι δικηγόροι της Oikonomakis Law θα προασπιστούν τα προσωπικά σου οφέλη είτε μέσω της διαδικασίας της Διαμεσολάβησης, είτε μέσω δικαστικών διαδικασιών.

  • Κατηγορίες Εταιρειών

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της σύστασης της επιχείρησής σου, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζεις όλες τις κατηγορίες εταιρειών που υπάρχουν και να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου επιχειρηματικό πλάνο και δράση. Μια συνάντηση με τους εξειδικευμένους Δικηγόρους Εταιρικού Δικαίου στην δικηγορική εταιρεία στην Αθήνα είναι αρκετό για να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι και να λάβεις την αρτιότερη απόφαση σχετικά με σύσταση και δομή της εταιρείας σου. 

  • Σύσταση Εταιρείας στην Ελλάδα

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να σημειώσουμε ότι κάθε χώρα έχει το δικό της νομοθετικό πλαίσιο και κανόνες. Αυτό αφορά και τη σύσταση μιας εταιρείας. Η Oikonomakis Law ξεχωρίζει, γιατί λειτουργεί με διεθνή πρότυπα και μέσω των γραφείων της ανά τον κόσμο, δύναται να παρέχει νομική συμβουλευτική και εκπροσώπηση στους εντολείς της πολυεπίπεδα. Η συμβουλευτική, η έναρξη και η διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών για τη δημιουργία εταιρείας στην Ελλάδα γίνονται από εξειδικευμένους και υψηλά καταρτισμένους Δικηγόρους που έχουν πολύχρονη εμπειρία στη σύσταση όλων των τύπων των επιχειρήσεων στη χώρα αυτή. Μάλιστα, οι δικηγόροι αυτοί θα σταθούν στο πλευρό σου από το ξεκίνημα της επιχείρησης και θα συνδράμουν κάθε επιχειρηματική δράση αυτής.

Ο σωστός επιχειρηματίας είναι αυτός που συλλέγει στο πλευρό του έμπιστους και έμπειρους συνεργάτες. Οι δικηγόροι της Oikonomakis Law θα είναι εκεί, για να σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν σε κάθε επιχειρηματικό βήμα.