Κατακραυγή για την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα: Ζητά να κηρυχτεί εκτός νόμου το ΚΚΕ

Κατακραυγή για την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα: Ζητά να κηρυχτεί εκτός νόμου το ΚΚΕ

Δείτε τι ανέβασε στο Twitter ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Για άλλη μια φορά ήρθε στο προσκήνιο για αρνητικό λόγο ο  Βασίλης Τσιάρτας. Μια ανάρτηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή κατά του ΚΚΕ έφερε την κατακραυγή στο Twitter, καθώς ζητάει να βγει εκτός νόμου. Παλιότερα είχαν κάνει πολύ άσχημη εντύπωση οι αναρτήσεις του πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Ο Τσιάρτας έχει προκαλέσει πολλές φορές αντιδράσεις με τις απόψεις του και τις τοποθετήσεις του στα social media, ενώ πρόσφατα είχε ξεσηκωθεί… θύελλα στην ΑΕΚ καθώς οι οπαδοί δεν τον ήθελαν για προπονητή στη Β΄ ομάδα της Ένωσης. Μάλιστα, ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου δεν ήταν ούτε στα εγκαίνια τςη OPAP Arena για τους ίδιους λόγους.

Αυτή τη φορά ο Τσιάρτας έκανε ένα tweet με τη φωτογραφία ενός άρθρου το οποίο είχε ως τίτλο: «εκτός νόμου τέθηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας» με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να γράφει: «εδώ γιατί καθυστερούμε;».

 

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Μπορεί κύριε " τέλος πάντων κύριε" Τσιάρτα να ήξερες καλό ποδόσφαιρο αλλά από ζωή και ιστορία δεν ξέρεις τίποτα. Αν έστω και λίγο γνώριζες θα ξεχωριζες τους στιγνους εγκληματίες από τους αγωνιστές. Εγκληματίας δεν είναι μόνο αυτός που διαπράττει το έγκλημα αλλά κι αυτός που υποθάλπει τον εγκληματία. Έμαθες κι εσύ για να κρίνεις και να κατακρίνεις. Αμόρφωτο πλάσμα και εγκληματιας αυτό είσαι " κύριε" Τσιάρτα και συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ΑΕΚ για την στάση τους απέναντι σου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...