Πέτρος Φιλιππίδης: Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κοτσοβούλου καταθέτουν στο δικαστήριο

Πέτρος Φιλιππίδης: Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κοτσοβούλου καταθέτουν στο δικαστήριο

Συνεχίζεται η δίκη μετά τη χθεσινή διακοπή

Η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα θα είναι, εκτός απροόπτου, η πρώτη ηθοποιός που κλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και θα καταθέσει στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε χθες στην δικαστική αίθουσα μαζί με τους συναδέλφους της Ράνια Σχίζα, Αλίνα Κοτσοβούλου και Τάσο Χαλκιά καθώς ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του δικαστηρίου να ρίξουν φως με τις μαρτυρίες τους σε γεγονότα για τα οποία δίνονται διαφορετικές εκδοχές.

Ωστόσο, η διακοπή της δίκης για σήμερα (7/10) λόγω αδιαθεσίας της προέδρου προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ηθοποιών που ζήτησαν διευκρινήσεις σχετικά με την διαδικασία. «Έχω πρεμιέρα αύριο, πώς θα γίνει;» ρώτησε η Ράνια Σχίζα με τη Θάλεια Ματίκα να συμπληρώνει: «Έχω γύρισμα αύριο, έχω δυο μικρά παιδιά και ο σύζυγός μου βρίσκεται στο εξωτερικό. Θέλω απλώς να ξέρω πώς θα πάει η διαδικασία».

Η πρόεδρος αφού εξήγησε πως δεν υπάρχει πρόθεση του δικαστηρίου να ταλαιπωρήσει τους μάρτυρες ζήτησε να έρθουν σήμερα για να καταθέσουν η Θάλεια Ματίκα και η Αλίνα Κοτσοβούλου ενώ η Ράνια Σχίζα και ο Τάσος Χαλκιάς θα περάσουν και πάλι το κατώφλι του δικαστηρίου το πρωί της Τρίτης 11 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, η πρόεδρος, έκανε γνωστό ότι έχει καταστεί αδύνατο να κληθεί η Ζέτα Μακρυπούλια. «Δε σηκώνει τα τηλέφωνα, προσπαθούμε να τη βρούμε» σχολίασε από έδρας ζητώντας από την εισαγγελέα να μεριμνήσει για την κλήση.

Σήμερα το πρωί αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατάθεση της συνεργάτιδας του Πέτρου Φιλιππίδη και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν η Θάλεια Ματίκα και η Αλίνα Κοτσοβούλου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...