Αίγινα: «Με χτυπούσαν με σιδερογροθιές» – Συγκλονιστική η μαρτυρία της γυναίκας που δέχθηκε δολοφονική επίθεση

Αίγινα: «Με χτυπούσαν με σιδερογροθιές» – Συγκλονιστική η μαρτυρία της γυναίκας που δέχθηκε δολοφονική επίθεση

Η 67χρονη κόντεψε να πεθάνει, ενώ η φωνή της παραμένει αλλοιωμένη 13 μήνες μετά - Στα χέρια της αστυνομίας οι δράστες

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται οι δράστες της φονικής επίθεσης σε μητέρα και γιο στην Αίγινα τον Αύγουστο του 2021.  Οι αρχές ανακάλυψαν ότι τους χτύπησαν μέχρι θανάτου, επειδή η γυναίκα έκανε καταγγελίες για ηχορύπανση για νυχτερινό μαζί. Η περιγραφή της 67χρονης για το συμβάν είναι συγκλονιστική, καθώς λέει ότι την χτυπούσαν με σιδερογροθιές και συνέχισαν, ενώ ήταν πεσμένη στο έδαφος.

Η φωνή της έχει αλλοιωθεί από τη φονική επίθεση και δεν έχει φτιάξει 13 μήνες μετά, όπως λέει και η ίδια.

«Ήρθαν τρεις άνθρωποι, άγνωστοι προς εμάς, στο ξενοδοχείο που έχει ο γιος μου, στο πάρκινγκ και ο ένας από αυτούς, ρώτησε τον γιο μου ‘πού είναι η θάλασσα;’ και σήκωσε ο γιος μου το χέρι να του δείξει και τον χτύπησε πολύ άσχημα και μας χτύπησαν με σιδηρογροθιές. Ο γιος μου έπεσε πάνω στον μικρό εγγονό που ήταν τεσσάρων χρονών μπροστά και ο άλλος χτυπούσε εμένα με σιδερογροθιά, είχα πέσει κάτω…», είπε στην εκπομπή Live News του Mega.

Τον χτυπούσαν μπροστά στο παιδί του

Η περιγραφή του γιου της 67χρονης για τη φονική επίθεση στην Αίγινα, αποκλειστικά στην ίδια εκπομπή είναι σοκαριστική. Η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια του 4χρονου γιου του.

«Εγώ βρέθηκα τη λάθος στιγμή, λάθος ώρα στο λάθος μέρος. Αλλά αυτό ήταν που την έσωσε κιόλας. Ειδάλλως θα την είχαν σκοτώσει σίγουρα. Με το που έρχονται αυτοί οι δύο κοντά μας, άρχισαν να μας γρονθοκοπούν. Γρονθοκόπησαν πρώτα εμένα και μετά στο καπάκι, μέσα σε δευτερόλεπτα, τη μάνα μου. Οπότε έφαγα την πρώτη εγώ, έπεσα κάτω αλλά για κακή τους τύχη εγώ σηκώθηκα. Κι άρχισα να φωνάζω. ‘Το παιδί μου’.

«Έπεσα πάνω στο παιδί μου, χτύπησε το παιδί μου, άρχισε να κλαίει, φώναζα εγώ ‘αστυνομία’ κι αυτά κι αυτοί σηκώθηκαν και έφυγαν και τρέξανε. Το παιδί μου εμένα έχει αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα, βλέπει κόσμο και φοβάται, κλαίει, βλέπει εφιάλτες, δε θέλει να πάει στο σχολείο. Η γυναίκα μου ήταν έγκυος στο δεύτερο, εγώ μόνος μου, χτυπημένος, τρομοκρατημένος…», δήλωσε ο γιος της 67χρονης.

Σώθηκε από θαύμα η γυναίκα

Η 67χρονη σώθηκε από θαύμα. Χάρη στις προσπάθειες όλων να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατό σε νοσοκομείο στην Αθήνα με πλωτό. Από τη φωνή της και μόνο φαίνεται ότι ακόμη αναρρώνει.

«Έχω σπασμένα το μάτι μου το αριστερό, έχω τα ζυγωματικά, τη μύτη, τη γνάθο και τον λαιμό… και από το ύψος που έπεσα κάτω, έσπασα και το κεφάλι. Ξύπνησα εγώ μετά από μέρες στην εντατική. Ήμουν διασωληνωμένη στο Αττικό νοσοκομείο, έπαθα δύο φορές ανακοπή, μου έχουν σπάσει την τραχεία και μία χορδή και δεν μπορώ ακόμη να μιλήσω, παρ’ όλο που έχουν περάσει 13 μήνες».

Τους «έπιασαν» οι κάμερες

Οι τρεις που πήγαν στην Αίγινα, φέρονται, μετά τη σύλληψή τους, να αλληλοκατηγορούνται και να προσπαθούν να μην εμπλέξουν τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου.

«Βέβαια το μεσημέρι της ίδιας μέρας, είχε έρθει ο ένας από αυτούς, ο συγκεκριμένος που χτύπησε τη μάνα μου, μαζί με κάποιον τρίτο. Και έψαχναν για δωμάτιο… Κι αυτοί είναι οι τρεις που συνελήφθησαν. Ο τέταρτος που συνελήφθη είναι ο ηθικός αυτουργός ο οποίος διατηρεί ένα νυχτερινό μαγαζί… η μητέρα μου μένει από πάνω ακριβώς. Αυτό το μαγαζί, λοιπόν, ανοίγει στις 3 τα χαράματα. Ανοίγει… και κλείνει στις 12, 1 το μεσημέρι. Εντάξει… η γυναίκα δε θα μπορούσε να κοιμηθεί.

Κι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, επειδή δεν μπορούσε να χτυπήσει με κανέναν άλλο τρόπο, έβαλε κάποιους άλλους. Αυτό έγινε. Περνούσε η μάνα μου δηλαδή από μπροστά και την έφτυναν, της έλεγαν «θα σε σκοτώσουμε με καλάσνικοφ», της έλεγαν τέτοια πράγματα. Κι αυτά έχουν πάει στον εισαγγελέα όλα από πριν. Πριν την επίθεση όλα αυτά. Και λέγαμε ότι απειλούμαστε. Ώσπου έγινε αυτό. Συμβόλαιο θανάτου, δηλαδή, εναντίον μας», δήλωσε ο γιος της 67χρονης.

Πόσα πληρώθηκαν οι δράστες

Οι φυσικοί αυτουργοί είναι γνωστοί στις αστυνομικές Αρχές για ληστείες και κλοπές ενώ το άτομο που κατηγορείται ότι τους μετέφερε στην Αίγινα είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο στη Βόρεια Ελλάδα για διακίνηση παράτυπων μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι μπράβοι πήραν από 500 ευρώ ο καθένας για να εκτελέσουν το συμβόλαιο εναντίον της άτυχης γυναίκας, με την αστυνομία να φτάνει στα ίχνη λόγω κάποιων χαρακτηριστικών τατουάζ που έχουν οι δράστες.